> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Благо Джизъса проплака: Никога не съм изневерявал на Есмер


Благо Джизъса проплака: Никога не съм изневерявал на Есмер

0
0
46

Публикувана на: юни 15, 2016

Благой Георгиев не е изневерявал на своята съпруга Есмер, въпреки че беше изловен от папарацида хортува, а след това и да се вози на колата на мистериозна блондинка.

Преди няколко дни футболистът и непознатата дама прекараха доста време на сладка раздувка в столично кафе. Тяхната среща продължи и след това. В комплект те се отправиха към Терминал 2. Оттам Джизъса хвана полет за Русия, където го чакаше неговата бременна жена.

„Говорих с Благо и той ми каза, че приказките за изневяра са пълни глупости – коментира близкият приятел и говорител на футболиста Наско Лазаров. – Въпросната жена от снимките се казва Цветелина. Тя е съпруга на добрия приятел на Благо – Симеон, който е бизнесмен. Момичето просто го е изпратило на летището и между тях няма нищо.“

Георгиев е решен да прекара заедно с Есмер последните седмици преди раждането на техния наследник. Той се опитва да предпази по всякакъв начин своята половинка от слуховете за негови похождения, защото всички подобни новини от България се цитират от медиите в Русия.

От началото на годината Благо и Есмер на два пъти се разделяха. Двойничката на Анджелина Джоли триеше техните съвместни снимки и публикуваше разочаровани послания в своя Инстаграм профил. Малко по-късно отношенията се затоплиха, а двамата отново започнаха да публикуват фотоси.

Историята на плейбоя Благо не говори добре за неговото отношение към бременните му половинки. В края на 2009-а тогавашната му приятелка Христина Витанова е зарязана, докато чака тяхната първа рожба Йоана. Футболистът избира страстната певица Лияна пред това да подкрепи майката на своята дъщеря в най-тежкия за нея момент. Няколко години по-късно ситуацията се повтаря. Бившата гимнастичка вече е майка на две деца, а Георгиев залита по скандалната Биляна Евгениева.

Въпреки всички грехове Джизъса продължава да се грижи за Христина и своите деца, като им осигурява месечна издръжка, автомобил и къща, където да живеят. Той не крие, че е в добри отношения с брюнетката. Хлапетата дори бяха сред гостите на сватбата с Есмер през миналата година.

Споделете
0
0

Comments