> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Благороден жест от Ботев (Враца) – клубът помага на пострадалите от трагедията в Хитрино


Благороден жест от Ботев (Враца) – клубът помага на пострадалите от трагедията в Хитрино

0
0
132

Публикувана на: декември 15, 2016

Над 4000 лв. събраха футболисти и ръководство на клуба от Враца, които ще бъдат дарени на деца от Хитрино. След последния мач за сезона бе взето решение част от премиите да отидат за тази кауза. Знаем, че сумата не е голяма на фона на пораженията след трагичния инцидент, но се надяваме да улесним поне малко живота на пострадалите, обявиха от Ботев Враца.

Във вторник се проведе последната тренировка за годината, след която треньорът Сашо Ангелов обяви на кои футболисти няма да разчита през пролетта. Освободени по взаимно съгласие са Илиан Илиев, Иван Иванов, Даниел Васев, Георги Пейчев, Мартин Димов и Ивайло Цветанов. Клубът им благодари за положените усилия през последните месеци и им пожелава скоро да подпишат договори с нови отбори.

Към трима от футболистите на клуба има оферти от други тимове, но все още не е взето решение дали и при какви условия ще напуснат Враца. Това са наши ключови футболисти и няма да се разделим лесно с тях, съобщиха от Ботев Враца. Селекцията на Сашо Ангелов вече е в ход и до коледните празници ще са ясни имената на новопривлечените играчи. Вече е постигната принципна договорка с няколко състезатели, които със сигурност ще започнат подготовка с Ботев на 9 януари.

Споделете
0
0

Comments