> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бизнесмен от Габрово е новият собственик на Левски


Бизнесмен от Габрово е новият собственик на Левски

0
0
161

Публикувана на: юли 9, 2016

Михаил Михайлов е визираният от бившия конституционен съдия Георги Марков нов собственик на Левски, твърди „Тема спорт“. Бизнесменът е родом от Габрово. Предполага се, че от там има връзка с фамилия Вуцови, тъй като е ясно, че Велислав е гласен за връщане на „Герена“. Според едни информации Вили ще е треньор с асистент Тони Велков, а според други – той ще получи ролята на спортен директор. Велислав и Велков бяха тандем и в Ботев (Пловдив), макар и само за около 2 месеца. Двамата са в процес на изчакване, тъй като от клуба искат Люпко Петрович да работи спокойно за битките в Лига Европа срещу Марибор.

„Левски ще има нов собственик, който ще излезе с лицето си, той ще е едноличен и ще каже – това съм аз, това са ми парите, това са ни целите. Той е много богат и фин човек“, каза Марков преди няколко дни.

Михаил Михайлов трябва да придобие мажоритарния пакет акции от сегашните трима собственици Иво Тонев, Александър Ангелов и Николай Иванов. Компанията „Виваком“ обяви намерение също да купи акции на сините за около 13 милиона лева, което значи, че ще придобие 25% от акциите на клуба. Тръст „синя България“ пък ще остане с дял от 10%. Левски също така има и над хиляда дребни акционери. Общото събрание е насрочено за края на август. Най-късно тогава се очаква да се осъществят и промените по върховете на „Герена“.

Наско Сираков ще бъде обявен за президент на клуба, като преди да се стигне до това решение е обсъждано легендарният голмайстор да стане председател на Управителния съвет. Не е ясно какво ще стане със Станислав Ангелов и Андрей Желязков, но е сигурно, че в школата ще има сериозни размествания и нови фигури.

„Тема спорт“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments