> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бивш юрист на ЦСКА нападна Сашето: Мишок, скоро ще правиш магии на топло с раирана пижама


Бивш юрист на ЦСКА нападна Сашето: Мишок, скоро ще правиш магии на топло с раирана пижама

0
0
599

Публикувана на: февруари 20, 2016

Бившият адвокат на ЦСКА Радостин Василев атакува изпълнителния директор на „червените“ Александър Тодоров чрез остро обръщение на страницата си във „Фейсбук“:

„Днес чета в медиите – 8 милиона натрупани и неплатени данъци и осигуровки по време на управлението на спасителите – Лупи и малкото Саше и последвал фалит на ЦСКА. Наистина си магьосник, Саше. Наистина заслужаваш награда. Скоро ще правиш магии на топло с раирана пижама. Ще ти викат „МАГ САШКО“ или „Aleks the deep“. Скоро те започват и „Титан“, и тия дето ви даваха пари, за да го има ЦСКА от 2013 г. до 2015 г., а вие ги наричате гробокопачи, а и любимият ти НАП. Това е във връзка с думите ти, че нямали претенции към теб собствениците…. Как си, Саше? Кафетата с лумпените няма да те спасят, мишок…….
P.S. От протакане на дела и защита на лица срещу ЦСКА, вече твърдиш, че не съм водил дела. Хахахахахха. Ти ме реабилитира. Аз не мога да бъда засегнат от теб, Саше. Ти ме забавляваш. Мога да те взема в кантората ми за портиер. Не можеш да си обясниш някои неща. Как така? Ми как да си ги обясниш – ти си се занимавал със строителство. Не си учил достатъчно. Ама май и това със строителството ти е по насилствено съвместителство, както и директор в ЦСКА. От „Умен Дом“ в ЦСКА – резултатът се вижда…….“

АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ВИНАГИ С ПУЛСА НА ЕКСКЛУЗИВНИТЕ НОВИНИ И КОМЕНТАРИ, ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ТУК

slideАлександър тодоровРадостин ВасилевЦСКА

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments