> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бивш шеф на НКП: Нито Фъргюсън, нито Венгер могат да помогнат на Левски


Бивш шеф на НКП: Нито Фъргюсън, нито Венгер могат да помогнат на Левски

0
0
170

Публикувана на: ноември 8, 2016

Бившият председател на НКП на „Левски“ Златин Тепсиев – Голди коментира, че нито Фъргюсън, нито Венгер биха могли да помогнат на „Левски“.

„За България трябва човек, който или е българин, или познава нравите ни, защото се съмнявам някои от споменатите имена да се справи с „Левски“, защото пред него ще има много големи задачи. „Левски“ не е обикновен клуб и той трябва да бъде не просто шампион, а да стане велик. А това поставя „Левски“ извън всякакви класации“, каза Тепсиев в предаването „Спорно за спорта“ по Би Ай Ти.

Той коментира и защо феновете на „Герена“ все повече намаляват, въпреки че „сините“ са лидер в класирането.

„Отборът не само е първи, но играе прилично според българските стандарти. Смятам, че „Левски“ може да стане шампион, смятам, че в клуба трябва да си го поставят като задача, а не да търсят оправдания от сега“, категоричен е Тепсиев.

Според него, една от основните прични за намаляващата публика е, че в течение на повече от седем години, се скъса нишката между клуба, отбора и феновете.

„Аз имам претенции към играчите, които носят синята фланелка, защото последните години това са хора, които идват в „Левски“ като наемници и разнасят синята фланелка като чиновници на терена. За съжаление, вече не си спомням кой не ни е бил. Това е и една от причините за отлива на фенове. Никой не е казал на чужденците или дори на играчите от нашата школа къде са дошли да играят – че „Левски“ е идея и религия за милиони за над сто години. Някой трябва да им обясни защо са на терена и за какво играят. Те играят за  идеята, а не само за победа. Те трябва да се раздадат от първата до последната минута“, смята Тепсиев.

По думите му другите отбори вече са изгубили респекта си към „Левски“.

„Преди 10 години имахме освен българи, но и много чужденци в отбора, но те се раздаваха, бяха лидери и обичаха „Левски“ – например, Бардон, Пажин, Драгич, Симонович, Вагнер. През Левски последните години са минали стотици играчи, не се опитвам вече да им запомня имента, сменени са безброй треньори, това показва несигурност. Нямаме стратегия и конкретен план за действие. Оттам който и да е собственик, колкото и пари да иска да даде и да направи, за себе си лично си нямам гаранции, че ще успее, защото не знам кой ще намира играчи“, подчерта още Тепсиев.

Той посочи, че повечето фенове не ги интересува кой е собственик, а дали отборът играе добре и има ли успехи.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments