> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бивш шеф в Левски: Пеят на главата на Русев срещу Наско


Бивш шеф в Левски: Пеят на главата на Русев срещу Наско

0
0
481

Публикувана на: ноември 8, 2016

Експредседателят на УС на Левски и бивш конституционен съдия Георги Марков изрази категоричното си мнение, че Станимир Стоилов и Наско Сираков трябва да се завърнат като тандем в Левки. Марков сподели в интервю за Дарик радио, че е посъветвал новия бос на „сините“ Спас Русев да върне двамата в Левски.

„Казвам му това – Мъри и Наско. Няма по-добър треньор в България от Мъри Стоилов. Пусни си записи как играехме през 2005/2006-а година. Неговият договор не е за 10 години или за 100, а още една година. На Мъри са му широко отворени вратите. Колкото до Наско, аз съм дълбоко убеден, че в българския футбол в момента няма по-подготвен ръководител от Сираков. Това го казвам не от лични чувства към Наско. Той се доказа като голям ръководител, като голям тактик. Тази двойка направи чудо за Левски. Сега вече въпрос на преценка на г-н Русев е кога да дойде Наско“, коментира Георги Марков и добави:

„Аз го разбирам г-н Русев, че има някакви задръжки, защото типично по български, който е силна личност не го обичат. И му пеят на г-н Русев на главата срещу Сираков от разни посоки, че бил близо с този, че вечерял с онзи. Аз през годините не съм се вълнувал с кого е приятел. Когато беше в Левски работеше много яко за Левски и се надявам, че г-н Русев ще ме послуша.“

„Смятам, че в своето ръководство Левски трябва да има един футболен човек, който да бъде футболният отговорник и да говори по футболните теми. Няма по-добър от Сираков“, каза още Марков.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments