> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бивш топ рефер предупреди ЦСКА: Не вярвайте на Борислав Михайлов!


Бивш топ рефер предупреди ЦСКА: Не вярвайте на Борислав Михайлов!

0
0
219

Публикувана на: май 31, 2016

Бившият международен рефер Христо Ристосков говори пред вестник „Тема Спорт“ по повод коментарите за предстоящо включване на ЦСКА в А група. Той сам изяви желание да вземе отношение по въпроса. Съдията, който сега живее в Австрия, обаче изрази огромни съображения относно лицето Борислав Михайлов и неговата роля в българския футбол.

„Този човек е в тежка задкулисна зависимост и в ЦСКА не бива да вярват на нито един негов анонс или обещание. Това, че е поел някакъв ангажимент и е казал, че нещо може да стане, не значи, че то ще се случи. Нали в България сме царе на обещанията? Ето, наскоро му слушах едно интервю по телевизията. Питаха го за ЦСКА и не видяхте ли как Михайлов си глътна граматиката? Няма да се учудя, ако целта е била да минат двата мача на 20 и 24 май, в които националният стадион се напълни, и после да направят всичко възможно, за да оставят ЦСКА там, където си е в момента“, каза Ристосков.

„Тепърва се очаква разплитането на много въпросителни около някои мачове на националния отбор поради простата причина, че хората, които дo момента потулваха нещата във ФИФА и УЕФА, вече не са там“, предупреди Ристосков.

„Боби да каже какви пари се дават на Марк Бата, както и за холандските консултанти за Висшата лига. Интересна е и темата с базата, която се строи за националния отбор… С действията си Боби Михайлов унизи българското съдийство, което допреди няколко години бе на много по-добро ниво. Съдийските шефове от УЕФА, на които по едно време Боби се водеше някакъв началник, превърнаха реферите в армия от администратори и паразити“, коментира още Христо Ристосков.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments