> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бивш нападател на ЦСКА отказал на Левски, но сега се провикна: Готов съм да играя за всеки


Бивш нападател на ЦСКА отказал на Левски, но сега се провикна: Готов съм да играя за всеки

0
0
237

Публикувана на: декември 7, 2016

Нападателят на Пирин Станислав Костов бе избран за играч на 16-ия кръг в анкетата сред треньорите на Пресклуб „България”. Рожбата на школата на „орлетата” отбеляза два гола при успеха с 4:1 над Дунав. 25-годишният футболист вече обиколи някои от традиционните български клубове като ЦСКА, Ботев (Пловдив) и Берое.

„Първо тръгнах по отбори, които бяха с по-високи цели от Пирин, тогава не играех много. Сега съм в Пирин и се надявам да играя често. Не съжалявам за нищо. Може би най-доброто решение беше да остана още малко в Пирин, но не съжалявам за нищо. Да, тогава имаше интерес от Левски. Бих играл във всеки български клуб”, призна Костов на висок глас.

„Конкретно нямаме цели, играем мач за мач. Колкото повече точки вземем, толкова по-добре. Трябва да сме възможно най-напред. Нямаме много точки и трябва да трупаме, за да не бъдем въвлечени в борбата за оцеляване като миналата година.”

„Мислим първо да отстраним Ботев. Наистина жребият е приемлив. Надявам се да ги отстраним. Пирин има традиции за купата, феновете искат да играем финал. Без сантименти към Ботев, бием ги!”

„В съблекалнята е спокойно. Имаше и ръкопляскания към треньора след мача с Дунав. Нормализират се отношенията между публиката и Стефан Генов, което е добре, защото иначе това ни се отразява, особено в домакинските мачове. В началото феновете се занимаваха повече с треньора, което не беше добре за самите нас.”

„Лятото ми изтича договорът, но аз не мисля за никъде. Добре се чувствам в Пирин, щастлив съм. Ако дойде нещо, ще мислим.”

„Непостоянството? Наистина не знам. Всеки мач се хвърляме, но не знам защо се получава така. Мисля, че повечето отбори са равностойни, така че всеки може да изненада всеки.”

„Аз не го знам формата на първенството, честно казано. Със сигурност първенството ще бъде по-интересно, щом има повече мачове.”

„Харесвам г-н Хубчев, бил ми е треньор, но ми е рано още за националния отбор”, каза още той.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments