> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бивша звезда на Левски: Яд ме е, че не спечелих трофей с клуба! Сините винаги ще са специални за мен


Бивша звезда на Левски: Яд ме е, че не спечелих трофей с клуба! Сините винаги ще са специални за мен

0
0
183

Публикувана на: август 19, 2016

Бившият футболист на Левски Мигел Бедоя отсече, че не е напуснал клуба от „Герена“ заради това, че семейството му не е успяло да свикне с живота в София.

„Прекарах невероятни моменти в България, изпитах огромно удоволствие от играта в шампионата. Всеки ден давах и изцеждах последните останали сили в мен за Левски, в името на това да спечелим трофей – титлата или купата. В края на изминалия сезон обаче дойде офертата от Аполон. Възможността да покажа футбола, който играя в друга държава ме изкуши. За мен бе предизвикателство да се установя и приспособя в друга страна. Обсъдих го със семейството ми, след което взехме решението да приема офертата. Ние, футболистите, сме като номади – идваме и си отиваме постоянно. Това е общо взето животът ни, но клубът е по-голям от всеки играч. Нищо не е по-важно от това! А в това отношение Левски винаги ще е голям европейски клуб, защото отборът се ползва с безкрайната и луда, в добрия смисъл на думата, подкрепа на публиката. Каквото и да става, тя е постоянно до отбора, което ме впечатляваше всеки път“, заяви Бедоя в интервю за Топспорт. Той допълни, че се е чувствал перфектно в София.

„Чувствах се добре в София, най-вече заради Левски. Най-хубавото и респектиращото в клуба, освен феновете, е и самата му история. Запознах се с нея по време на престоя си в него. Сега Левски се нуждае от стабилност. Сезонът е много дълъг, с точна и прецизна работа всичко е възможно. Искрено желая успеха на Левски. Винаги ще е така. Този отбор ще си остане специален за мен“, каза още Бедоя. За финал той си пожела в бъдеще отново да се събере с добрия си приятел Антонио Аниете.

„Аниете е мой приятел. Удоволствие беше да играем заедно. Бих искал отново да се съберем в един отбор. С добрите футболисти винаги е лесно на терена, носят ти удоволствие и забавление от играта. Да, яд ме е, че не спечелихме купата във финала срещу Черно море. Много ме е яд дори, но в същия сезон клубът беше пълен с проблеми, което обаче не ни оправдава за загубата. За съжаление, не можем да променим миналото, трябва да живеем в настоящето. Левски ще спечели трофей скоро. Надявам се, сигурен съм“, завърши Бедоя.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments