> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Берое чака халф и нападател, взима и вратар от Левски


Берое чака халф и нападател, взима и вратар от Левски

0
0
32

Публикувана на: януари 13, 2017

Старши треньорът на Бе­рое Ферарио Спасов очаква халф и нападател до края на седмицата. Преговорите са в напреднала фаза и те трябва да пристигнат под Аязмото до дни. Единият от тях е румънец. Засега от ръковод­ството пазят имената им в тайна.

Феро обяви на стар­та на подготовката, че ти­мът изпитва остра нужда от усилване на нападателна­та мощ. Именно невъзмож­ността да бъдат реализира­ни създадените положения е допринесла за незадоволител­ното представяне през есен­та. В момента в атака Спасов разполага само с Мапуку и Ге­орги Божилов. Той иска да привлече шаран и вътрешен полузащитник.

Заралии работят усилено и при привличането на вра­тар. В момента зелено-белите разполагат с Благой Макенджиев и 19-годишния Ми­хаил Михайлов, Феро и ща­бът му искат да засилят конкуренцията на Макенджиев, който в някои мачовете през есента допусна колебания. Бе­рое се е насочил към доско­рошния страж на Левски Иван Чворович. Вчера той разтрогна със сините и веднага е бил потърсен от зара­лии. Сърбинът с български паспорт направи силни мачове с Миньор Перник у нас, ко­ито му донесоха и трансфер в Лудогорец. При разградчани започна силно и трябваше да пази срещу Ливърпул на „Анфилд“ в групите на ШЛ през есента на 2014-а, но се контузи и в тима бе привлечен на пожар Милан Борян. След травмата Чворович загуби ритъм. При сините не успя да измести титуляря Боян Йоргачевич, като пази само в двубоя за купата с Царско село. Сега му е нужно да понатрупа пак увереност, за да се върне към дните от Миньор, Ферарио Спасов осъзнава то­ва и се надява сърбинът да му свърши работа.

„Тема спорт“

АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ВИНАГИ С ПУЛСА НА ЕКСКЛУЗИВНИТЕ НОВИНИ И КОМЕНТАРИ, ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК agrupaБероеФерарио Спасов

Споделете
0
0

Comments