> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бербатов пази най-доброто за шоуто за накрая – Фиго каза за „най-големия“ (СНИМКИ)


Бербатов пази най-доброто за шоуто за накрая – Фиго каза за „най-големия“ (СНИМКИ)

0
0
175

Публикувана на: април 18, 2017

Димитър Бербатов и легендата на световния футбол Луиш Фиго дадоха пресконференция преди звездният шоу мач, който фондациите им организират на 14 юни на „Васил Левски“. С най-голям интерес преди брифинга феновете очакваха имената, които Фиго е подбрал за неговия отбор.

„Затвърждаваме събитието днес и му даваме още по-голяма гласност. Очакваме световноизвестни звезди, с които съм играл и срещу, които съм се изправял“, започна Бербатов.

„За мен е удоволствие да съм в София. Искам да благодаря на Димитър и фондацията му за поканата за благотворителният мач. Този тип мачове са много специални. Най-важното е каузата, а не че поканените играчи вече не са активни. Присъствието на хората на стадиона ще помогне много за тази кауза. Те ще видят много футболисти, които не са успели да наблюдават на живо в активната им кариера. За моята фондация такива събития са много важни. Тя започна дейността си през 2003 година, когато аз още играех. Такива събития генерират средства, които насочваме към различни проекти през цялата година. Ние сме фондация, която чрез спорта, опитва да създава възможности в живота за младите. Имаме различни проекти – социална интеграция, спорт, образование. Преди няколко месеца решихме да създадем дом за нашия централен офис в Португалия, където ще приемаме много деца и семействата им за лечение на различни проблеми. Хубаво е да видим, че съотборници и приятели са заинтересовани и помагат да даваме надежда“, каза Луиш Фиго.

„Не мога да обявя име днес, тъй като имаме план за действие. Надявам се, хората ще се зарадват от това, което ще чуят. Пазим най-доброто за накрая. Тепърва ще обявяваме все повече и повече футболисти. Накрая ще се получи празник за по-доброто утре на деца“, сподели още българинът, а Фиго бе попитан страхува ли се да се изправи срещу Христо Стоичков, който бе определен от Бербатов като „най-големия“.

„Не се страхувам от Стоичков. Това е радостен момент, в който всеки иска да допринесе с нещо хубаво. Много уважавам Христо, въпреки че понякога говори много, но това е част от характера му. Личните ни отношения са чудесни и нямаме никакви проблеми помежду си“, каза португалската легенда. Берба пък обеща истинско шоу на всички.

„Постоянно поддържаме връзка и е нормално да знам кои са поканени. Да не забравяме, че това е мач, в който се събираме да направим нещо за децата. Няма да е мач, в който ще тръгнем да се ритаме, а ще се забавляваме. Ще се опитаме футболистите, които сме се събрали, да играем красив футбол“, каза бившият капитан на националния ни отбор.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments