> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Белчев не остана доволен от играта на ЦСКА! Ето къде според треньора армейците загубиха от Сувон


Белчев не остана доволен от играта на ЦСКА! Ето къде според треньора армейците загубиха от Сувон

0
0
281

Публикувана на: февруари 1, 2017

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев остана изключително разочарован от играта на своя тим при загубата с 0:4 от корейския Сувон. Белчев обеща да не дава шанс на играчи, които не се раздават на терена и показа неудоволетвореност от новите попълнения.

„Наистина не е добър и резултатът, и играта. Днес дадохме възможност на играчи, които по-рядко са играли досега. Имахме и двама нови – Кевин и младото момче от Бразилия. Всичко това се натрупа срещу нас, особено срещу отбор, който играе бързо с топката. И затова резултатът не е добър.

Загубихме най-вече играта по фланговете и не ни се получиха идеите. Като схема на игра така ще изглеждаме в първенството, надявам се като представяне да нямаме нищо общо. Моята идея е да държим един добър блок в средата и в предни позиции. За съжаление днес не се получи, а и съперникът беше много добър. Затова не ни се получиха нещата.

За нас Кубамба е добър футболист, но днес няма как да си извадим изводи за играта му, защото малко игра с топката и беше далеч от останалите. Днес имахме само една тренировка за 40 минути, в която за първи път беше с отбора. Тепърва ще навлиза в отбора и ще видим как ще пасне.

Имаме още два дни, до петък със сигурност ще знаем за Рафаел. Но това, което показа днес, не ме впечатли. Ще реша дали въобще да му дам шанс срещу Сьондерийске. В последния мач ще направя малко смени, така че дали той ще е вариант за смяна, ще преценя.

Очаквайте хора, които се представят най-добре в тренировките и мачовете, те да играят в последната контрола. Хора, които не дават максимума, няма да позволя да са на терена. Само днес беше така, за да им дам шанс“, коментира Белчев пред Диема Спорт.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments