> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Белчев критичен: Нямаме синхрон – ще привлечем българин, ако….


Белчев критичен: Нямаме синхрон – ще привлечем българин, ако….

0
0
182

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев заяви, че не е доволен от показаното от отбора при победата с 2:0 над Етър в шестата контрола на тима преди началото на сезона.

„През първото полувреме стояхме добре, но като цяло не съм доволен от играта. Топлото време не е извинение, трябва да сме по-компактни, агресивни и комбинативни, за да изглеждаме както искаме на старта на първенството. През второто полувреме ритъма се наруши от смените, играехме много бавно и стояхме далеч от противника, когато той владееше топката. Липсваше ни синхрон.

Десподов вие казвате, че е в добра форма. За мен той не е в добра форма, може много повече и играта му трябва да се изчисти, за да бъде още по-полезен.

На моменти показваме добро лице, на моменти не е това, което ни се иска. Трябва да надграждаме добрите неща и да изчистваме грешките.

Селекцията е отворена, ще се справим с наличните футболисти. Привлякохме добър вратар, за да има конкуренция и да се вдига нивото на футболистите. Няма да се откажем да вземем добър футболист, ако се появи такъв“, каза Белчев и уточни, че е отворен към привличането и на силно попълнение от България, ако такъв играч го впечатли и привлече вниманието му с постоянните си игри.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments