> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Белия отсече: Това е мачът на сезона за нас! Ще се раздадем докрай заради публиката си


Белия отсече: Това е мачът на сезона за нас! Ще се раздадем докрай заради публиката си

31 0

Публикувана на: май 23, 2017

Наставникът на Ботев (Пловдив) Николай Киров обяви, че Лудогорец е най-тутулуваният клуб в България през последните няколко години, но това няма да спре канарчетата от целта, която е утре да триумфират с Купата на България. Също така треньорът очаква огромна подкрепа към неговия отбор от трибуните на стадион „Васил Левски“.

„Притеснително е единствено състоянието на Виана. Днес ще бъде тестван дали може и колко може да вземе участие в утрешния двубой. Подхождаме с уважение и респект към противника. Това е най-титулуваният отбор не само през тази, но и в последните няколко години. Имаме своите шансове и се надяваме да се поздравим с успех.

Феновете ни ще бъдат много. Преди няколко години видяхте на 300 километра колко бяха, сега се надявам, че ще бъдат повече.

Многобройната ни публика ще е стимул за нас да се раздадем докрай.

Искрено се надявам още утре да решим казуса „Лига Европа“, но сме готови и на двата варианта – с участие и в баражите.

Формулата за успех срещу Лудогорец е дисциплина и концентрация във всяка една минута, да не се допускат елементарни грешки и да се възползваме от всяка грешка на противника.

Това е мачът на сезона за нас. Най-старият клуб в България не е печелил трофей от доста време и затова го определяме като „Мачът на сезона“.

Двата отбора практикуват приятни за окото стилове на игра. Мисля, че за хората ще е приятно да гледат финала“, каза Киров, който допълни, че пловдивчани са тренирали и дузпи за този сблъсък.