> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Без нито един от новите Верея ще пробва да спре пропаденето срещу Моряците


Без нито един от новите Верея ще пробва да спре пропаденето срещу Моряците

0
0
168

Публикувана на: октомври 14, 2016

Когато отборът върви, съ­ставът не се пипа. Тази стара максима във футбола ще спази треньорът на Черно море Геор­ги Иванов за днешната среща с Верея. Гонзо планира да заложи като титуляри на същите фут­болисти, които преди паузата в първенството победиха като гост другия старозагорски тим Берое (1:0).

Единствената по-сериозна дилема пред наставни­ка в дните преди мача беше кой измежду Бакари и Марек Кузма да поведе атаката. Според близки до специалиста той ще предпочете испанеца, който миналия уикенд наниза хеттрик в контролата с Несебър. Във втори пореден мач пък като титуляр на левия фланг ще изле­зе Иван Коконов. Именно крило­то донесе успеха над Берое с го­ла си още в началото на среща­та. Георги Иванов няма никакви кадрови проблеми преди срещата и може да разчита на всички­те си състезатели. В лагера на Черно море са убедени, че ще вземат трите точки срещу Ве­рея, които ще ги закрепят в гор­ната половина на таблицата. „Моряците” преследват именно място в пърбата шестица преди разде­лянето на първенството.

Нападателят на Верея Васил Калоянов отново е почувствал болки в крака и отпада за днеш­ното гостуване в Каварна. В групата след контузия обаче се завръща Георги Андонов. За пръв път сред 18-те попада и халфът Веселин Васев, излеку­ван от мъчещи го още в края на миналия сезон болежки. Без кар­тотека са новите попълнения на верейци: Селим Керкар, Родриго и ганайски ляв защитник. Спряганият за бъдеща придо­бивка на заралии дефанзивен халф Осман Балде ще се сдобие със състезателни праВа през януари.

При наличния потен­циал наставникът на старозагорци Александър Томаш Веро­ятно ще заложи на по-наситена средна линия срещу моряците. Карето в отбрана пред врата­ря Иван Караджов ще е Здравко Илиев отдясно, Костадин Слаев отляво, а Илия Мунин и Влади­мир Зафиров ще е двойката централни защитници. Танде­мът вътрешни халфове ще е от капитана Елиаш и Георги Ангелов. Отдясно на атаката ще е Педро Еуженио, а отляво Илиян Йорданов. Острие в предни позиции ще е францу­зинът Амаду Сукуна, подпома­ган от втора линия от Георги Андонов.

Според наставника на Верея Александър Томаш на тима му ще са нужни манталитет и ха­рактер, за да стигне до 3 точ­ки срещу Черно море.

„За разлика от съперника, който победи Берое и ще влезе със самочувствие в мача, ние сме в серия от три поредни за­губи. Искам играчите ми да по­кажат манталитет и харак­тер. Съперникът ни е силен от­бор, особено като домакин. Очаква ни трудно гостуване“, сподели Томаш.

Черно море – Верея
17:30, ст. „Калиакра”, Каварна

Вероятни състави:

Черно море: Ковар – Сукуп, Станчев, Николов, Венков, Паланков, Цветков, Секо, Г. Илиев, Коконов, Бакари
Треньор: Георги Иванов

Верея: Караджов – Илиев, Зафиров, Мунин, Слаев, Г. Ангелов, Елиаш, Цветанов, Андонов, Ил. Йорданов, Сукуна
Треньор: Александър Томаш

Съдия: Петър Доровски

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments