> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бащата не иска да е за постоянно треньор на Локо (Пловдив)


Бащата не иска да е за постоянно треньор на Локо (Пловдив)

0
0
169

Публикувана на: октомври 21, 2016

Временният наставник на Локомотив Пловдив Христо Колев определи като заслужено равенството на тима му срещу Дунав в домакинството на „Лаута“. Двата тима не си отбелязаха голове, като русенци имаха своите шансове да стигнат и до победата и това беше отчетено от треньора.

„Равенството е доста справедливо, двата тима имаха положения, но не вкараха. Ние прекарахме доста трудни моменти и е доста трудно да се пребориш в такава ситуация, но момчетата дадоха всичко. Събитията от седмицата дадоха отражение“, заяви Колев.

„Трябва им известно време, за да има спокойствие около отбора и след това ще променяме играта. По отношение на мача Дунав имаше доста положения, опасни при това. Ние имахме огромно желание за победа, но и равенството е добро за нас“, сподели още треньорът, след което коментира и негативната серия на отбора му.

„Всеки може да си намери причините за тази серия. За мен проблемът не е в това, проблемът е да разберем какво ще направим занапред“, заяви Колев и обяви категорично, че няма да остане за постоянно на поста. „Не ме блазни идеята да застана начело на отбора за постоянно. Аз съм човек с принципи“, заяви Колев.

Той коментира и думите на предшественика си Илиан Илиев, който обяви, че е трябвало да смени целия щаб и да заложи на познати лица. Именно Колев беше сред помощниците му на „Лаута“.

„Трябва ли да съм засегнат от думите на Илиан Илиев? Аз съм един работник в клуба, а решенията на всеки отбор са дело на старши треньора. Илиан Илиев си беше старши треньор, той си взимаше решенията. Кой да е новият наставник трябва да е решение, което ще е добре обмислено и да обедини хората, за да се върнат на стадиона“, заяви Колев.

„Ръководството би трябвало да се справи, за да може всичко, което се влага в този клуб за неговото съществуване да има смисъл“, завърши наставникът на Локомотив.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments