> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бащата е категоричен: Може да бием ЦСКА


Бащата е категоричен: Може да бием ЦСКА

0
0
340

Публикувана на: март 10, 2017

Помощник-треньорът на Локомотив Пловдив Христо Колев оцени реално ситуацията на мача на тима му с Дунав. Според него равенството 1:1 е справедлив и напълно закономерен резултат.

„Мисля, че е справедлив резултатът, макар че и двата тима играехме за победата. Имаше доста грешки, доста брак, но в крайна сметка успяхме да изравним, което е положително за нас“, заяви Колев и сподели какви са били грешките в тима му.

„Може би младите момчета грешиха повече, от тях се иска доста голямо търпение да им окажем. Трябва да им дадем по-голям шанс, за да могат да си покажат качествата и за в бъдеще“, сподели още помощникът на Едуард Ераносян. Той сподели и на какво се е дължала по-добрата игра на тима му след почивката.

„Доста ни помогна червеният картон, оттам-нататък им беше тежко на Дунав, След това създадохме 2-3 атаки и успяхме да отбележим. И после можехме да вкараме, но нямахме търпение и увереност. Но този резултат е справедлив и добър за нас.“

„Имаше доста грешни подавания в зародиш на атаките и топките стигаха трудно до Камбуров, което затрудни максимално задачата му, за да е пълноценен за отбора“, сподели още Христо Колев. Той сподели че не е бил доволен от представянето на тима през първата част.

„През първото полувреме имахме много грешки, дадохме много пространства на противника. Трябва да се работи повече, за да не се получават такива неща в мачовете занапред. Не е причината, че Ераносян го няма, важно е това, но все пак има достатъчно хора, които работят с тях“, сподели още Колев и говори за възможността младият Ияд Хамуд да отиде в Шефилд Уензди.

„Ще бъде добре за Ияд Хамуд да играе в Англия, но не знам доколко е истина това. Двата клуба ще трябва да намерят решение, ако наистина има интерес“, заяви Колев и накрая коментира предстоящия мач с ЦСКА другата седмица.

„Ние сме доказали, че можем да играем добре срещу всеки съперник, ще има ентусиазъм, ще има атмосфера. Мисля, че имаме един доста голям шанс да спечелим този двубой“, завърши Колев.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments