> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Батков се прозълзи: Няма да съм президент, но оставам левскар


Батков се прозълзи: Няма да съм президент, но оставам левскар

0
0
116

Дата: юни 24, 2015

Досегашният собственик на Левски Тодор Батков се оттегля от Левски, стана ясно след заседанието на Управителния и Надзорния съвет на клуба. „Говоря за последен път като акционер в Левски“, бяха първите думи на Батков на пресконференцията пред медиите.

„Реших да прехвърля акциите си, които са 98.2% от акционерния капитал в равни сътоношения на трима души – Иво Тонев, Александър Ангелов и Николай Иванов“, заяви Тодор Батков. „Преставам да бъда акционер, респективно президент на Левски, за да продължа да бъда левскар“, каза още Тодор Батков, който се просълзи след тези думи.

„Няма да има мажоритарен собственик в Левски“, пък сподели Иво Тонев и добави: „Няма да има един човек, който да идва с пари, а някой да ги харчи. Водим доста напредднали преговори с много голяма компания, която може да ни бъде основен спонсор, но и акционер.“

Заседанието продължи над четири часа.

Батков пристигна на стадион „Георги Аспарухов“ малко преди 13 часа за дългоочакваната среща на Надзорния и Управителния съвет. На Герена акостираха и други фигури, които са част от тези две звена на сините.Десетина минути след адвоката в офисите на сините дойде и Иво Тонев, който със сигурност ще има тежка дума оттук насетне в Левски.

Един от последните пристигнали на срещата бе членът на Надзорния съвет – Минко Герджиков. Сред участниците на заседанието са адвокат Александър Ангелов и Андрей Арнаудов.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

#1НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
#2НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#3НАЧАЛЕН БОНУС ДО 150лв
#4НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#5Виж Бонусa в Bet365
#6НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
#7НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
#8НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв

Comments