> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Балъков не е назначен в ЦСКА, но от „Армията“ са му дали важна задача! Ето какво прави легендата за „червените“ из Европа


Балъков не е назначен в ЦСКА, но от „Армията“ са му дали важна задача! Ето какво прави легендата за „червените“ из Европа

0
0
246

Публикувана на: март 11, 2017

Красимир Балъков се пох­вали в четвъртък пред най-тиражното немско издание Bild, че работи за ЦСКА. В точен превод думи­те на магическия халф глася­ха: „Аз съм част от Борда на директорите на клуба“. Това не отговаря съвсем точно на истината, тъй като Балъков официално не се води на работа при армейците.

Според „Те­ма Спорт“ обаче, той в дей­ствителност помага на клу­ба, а неговата роля може да се определи като „консул­тант“. Балъков съветва ръководството на армейците по определени въпроси. Той следи и играчи от района на Централна Европа и дава препоръки за тях. Бившият треньор на Кайзерслаутерн, Черноморец и Литекс е на­блюдавал (и продължава да го прави) най-вече футболисти от австрийското първен­ство, като е посочил вариан­ти за зимната и лятната селекция.

През декември и януари ЦСКА водеше усилени преговори за нападателя Рафаел Двамена, който бе собственост на Аустрия Лустенау. Балъков е имал сериозен пръст при раз­говорите и е съдействал на армейците, но играчът пред­почете офертата на Цюрих.

„Балъков ни помага най-ве­че със своя опит. Той е видял много във футбола и хора от неговия ранг могат само да са от полза на ЦСКА“, призна ръководен фактор на черве­ните пред „Тема Спорт“.

В момента 50-годишният Балъков е на стаж в елитния немски Херта, а ще изкара такива и в сензацията РБ Лайпциг и Айнтрахт Франкфурт. Той вече е дал пре­поръки на армейците за ня­колко играчи от централно­европейския регион и те ще бъдат наблюдавани в следва­щите седмици от отговор­ните фактори за селекцията в ЦСКА.

Балъков също така съдей­ства и при контузии в лагера на отбора. Заради неговите контакти Рафа Перес, Пре­слав Йорданов и Кристиян Малинов бяха изпратени през есента в специализира­на клиника в Щутгарт.

Самият Балъков преди вре­ме заяви в свое интервю за bTV, че винаги е готов да по­могне на ЦСКА.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments