> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Балъков надъха Етър: Дайте всичко от себе си за честта на клуба


Балъков надъха Етър: Дайте всичко от себе си за честта на клуба

0
0
259

Публикувана на: август 3, 2016

Красимир Балъков – една от легендите на Етър и на българския футбол, който в момента заедно с Цанко Цветанов е член на Управителния съвет на сегашния клуб, се срещна с футболистите на тима, за да им вдъхне кураж преди започващия сезон. Балъков изгледа заедно с президента на клуба Александър Нанков тренировката на „виолетовите“ на стадион „Ивайло“, а преди нея влезе в съблекалнята и пожела успех на играчите.

„Бъдете професионалисти и давайте всичко от себе си. Работите в клуб с традиции като Етър. За всеки един футболист от моето поколение е било чест да се състезаваме за този отбор. Ще ви стискам палци и се надявам да давате всичко от себе си. Футбол без стръв не се играе, бъдете агресивни. Тук, на стадион „Ивайло“, винаги противниковите отбори са губили точки. Този дух трябва да го има и във вас, това е най-важното. Може да не си с толкова големи технически качества, но искаш ли, бориш ли се, даваш ли всичко от себе си, винаги можеш да постигнеш резултати. Настроението и зарядът винаги трябва да бъдат на топ ниво“, каза Красимир Балъков.

„Водещ трябва да бъде колективът. Нямате супер звезди, но имате много добри футболисти, работещи футболисти. Нито един отбор не се прави само от звезди. Ако нямате колектив, няма да имате дългосрочен успех. Този колектив може да помогне и на треньорите ви, и на самите вас“, посъветва ги бившият капитан на националния отбор и им пожела успешен старт в първенството.

По-рано през деня Красимир Балъков бе на среща с кмета на Велико Търново Даниел Панов и президента на Етър Александър Нанков. „Инициативата дойде от тяхна страна. От страна на кмета г-н Панов имаме пълен картбланш да търсим варианти за възраждането на търновския футбол не само като спорт, а и като инфраструктура. Моето влизане в УС е най-вече да търсим варианти за нова база за клуба. Нещата трябва да се подобрят много повече“, каза още Балъков.

Да бъде изградена база за учебно-тренировъчна дейност на „болярите“ е било обсъждано на срещата. На този етап изборът е спрян върху стадиона в Леденик, за който ще бъде възложено на екип да изготви проект за цялостна реконструкция.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА С ПРОМОКОД 01-701
50лв фрийбет или до 200лв депозит бонус
НАЧАЛЕН БОНУС 100% до 200 лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments