> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бала за Трифон: Невероятен, невероятен, невероятен!


Бала за Трифон: Невероятен, невероятен, невероятен!

0
0
230

Публикувана на: февруари 21, 2016

Красимир Балъков призна, че е бил шокиран, когато е научил новината за смъртта на Трифон Иванов. Бившият национал разкри, че двамата до последно са поддържали добри отношения и са се срещали.

„Нямах повод да се прибирам. Но трябва да почетем един невероятен футболист и човек. Когато чух новината ми се подкосиха краката. Той е един млад човек, петдесетгодишен. Поддържахме отношения, когато се прибирах във Велико Търново се виждахме.

„Не ми се говори за такива моменти. С Трифон сме израснали заедно, били сме заедно всеки ден. Били сме във всички национални гарнитури. Това, че не е между нас е невероятен удар за мен.

„Той беше невероятен човек, с невероятно чувство за хумор. Той беше железният войник – като захапеше някой, не го пускаше. Но имаше и креативност напред, можеше и да създава положения. Още като дете изпъкваше над всички,“ разказа Балъков пред Нова телевизия.

Той говори и за бъдещите си планове, а също и за участието си в юбилея на Христо Стоичков в София.

„Аз съм треньор, почивам си в момента. Чакам лятото да видим какво ще дойде. Оправям си някои неща, гледам си нещата. Нямам оферта, всичко е във въздуха. Офертите идват в края на март, началото на април.

„Поканен съм на юбилея на Стоичков. Това ще бъде един невероятен момент за всички привърженици на футбола. С удоволствие ще бъда там.“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments