> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Байрям бави дебюта на нов на „Герена“


Байрям бави дебюта на нов на „Герена“

0
0
218

Публикувана на: септември 14, 2016

Турският Самсунспор е сериозна пречка все още Галин Иванов да не е записал официалния си дебют за Левски. Именно този клуб е последният на крилото, преди той да се завърне на „Герена“. На този етап обаче от Турция не са пратили „жълтата карта“ на футболиста. По принцип в Левски не очакват проблеми, но е факт, че Иванов бе в групата за мача с Нефтохимик, но в последния момент отпадна, точно защото необходимият документ не бе пратен в нужния срок и нямаше как да бъде картотекиран в БФС. Вероятната причина за забавянето от турска страна е Курбан Байряма, който в момента празнуват в южната ни съседка.

До вчера „сините“ продължаваха да чакат картата на играча, която обаче все още не е в офисите на „Герена“. В клуба все пак се надяват скоро тя да пристигне и Галин Иванов да може да дебютира в мача с Пирин, макар че едва ли ще е титуляр.

Както е известно, крилото дойде преди повече от седмица, за да кара пробен период. Той игра 90 минути в контролата с Локомотив (София) и бе одобрен от Люпко Петрович.

В миналото Левски имат и други подобни случаи със забавени картотеки на играчи. Така в началото на предния сезон отборът не можеше да разчита на нито един от двамата си нападатели в лицето на Атанас Курдов и Умар Диаби, защото не бяха картотекирани навреме.

„Меридиан мач“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments