> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бадема отсече: Няма да спирам с футбола! Даже ще се възстановя по-бързо


Бадема отсече: Няма да спирам с футбола! Даже ще се възстановя по-бързо

0
0
593

Публикувана на: ноември 15, 2016

Никакво намерение да спира с футбола няма един от малкото качествени български играчи Емил Гъргоров. На 22 октомври с екипа на “Берое” Бадема получи тежка травма при гостуването на “Левски”. Скъсаната предна кръстна връзка в лявото коляно даде ход на спекулативни прогнози, че каращият 36-а година Гъргоров най-вероятно ще сложи край на кариерата си. Пред “24 часа” обаче трикратният шампион с ЦСКА и двукратен с “Лудогорец” обяви, че твърдо възнамерява да продължи да играе.

“Операцията премина окей. Хубавото е, че при отварянето на коляното е станало ясно, че скъсаната предна връзка е единственият проблем и няма засегнат менискус например. Вече дори започнах леки възстановителни процедури”, обясни ситуацията Бадема.

Контузията стана, след като при движение на левия крак като опорен коляното подаде на напрежението. Договорът на офанзивния футболист с “Берое” е до края на календарната година.

“През февруари ще навърша 36 г., но въобще не съм мислил за приключване на кариерата. Травмата също не ме накара да го направя. Обикновено възстановяването от такава контузия трае 6 месеца. При мен обаче има шанс това да стане и по-рано. При добро развитие след 2 месеца мога да започна леки бегови упражнения, а дотогава ще се работи върху възстановяването на мускулатурата на крака. Ако към края на този сезон съм готов, може и да потренирам с някой отбор. За мен обаче най-важното е да съм напълно възстановен за лятната подготовка, за да мога да съм пълноценен в нея. Вярвам, че ще си намеря отбор въпреки възрастта”, каза още пред “24 часа” Гъргоров.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments