> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бадема отсече: Няма да спирам с футбола! Даже ще се възстановя по-бързо


Бадема отсече: Няма да спирам с футбола! Даже ще се възстановя по-бързо

0
0
91

Публикувана на: ноември 15, 2016

Никакво намерение да спира с футбола няма един от малкото качествени български играчи Емил Гъргоров. На 22 октомври с екипа на “Берое” Бадема получи тежка травма при гостуването на “Левски”. Скъсаната предна кръстна връзка в лявото коляно даде ход на спекулативни прогнози, че каращият 36-а година Гъргоров най-вероятно ще сложи край на кариерата си. Пред “24 часа” обаче трикратният шампион с ЦСКА и двукратен с “Лудогорец” обяви, че твърдо възнамерява да продължи да играе.

“Операцията премина окей. Хубавото е, че при отварянето на коляното е станало ясно, че скъсаната предна връзка е единственият проблем и няма засегнат менискус например. Вече дори започнах леки възстановителни процедури”, обясни ситуацията Бадема.

Контузията стана, след като при движение на левия крак като опорен коляното подаде на напрежението. Договорът на офанзивния футболист с “Берое” е до края на календарната година.

“През февруари ще навърша 36 г., но въобще не съм мислил за приключване на кариерата. Травмата също не ме накара да го направя. Обикновено възстановяването от такава контузия трае 6 месеца. При мен обаче има шанс това да стане и по-рано. При добро развитие след 2 месеца мога да започна леки бегови упражнения, а дотогава ще се работи върху възстановяването на мускулатурата на крака. Ако към края на този сезон съм готов, може и да потренирам с някой отбор. За мен обаче най-важното е да съм напълно възстановен за лятната подготовка, за да мога да съм пълноценен в нея. Вярвам, че ще си намеря отбор въпреки възрастта”, каза още пред “24 часа” Гъргоров.

Споделете
0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

#1НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#2НАЧАЛЕН БОНУС ДО 150лв
#3НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#4НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#5Виж Бонусa в Bet365
#6НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
#7НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
#8НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв

Comments

Абонирайте се за бюлетин


Loading

Трансферна линия