> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бадема и Мицански не отричат за ЦСКА! Двамата чакат до края на месеца за оферти от чужбина


Бадема и Мицански не отричат за ЦСКА! Двамата чакат до края на месеца за оферти от чужбина

0
0
274

Публикувана на: август 23, 2016

Емил Гъргоров, Илиян Мицански и Иван Бандаловски бяха спрягани през последните няколко дни като потенциални попълнения на ЦСКА. „Тема Спорт“ се свърза с тях, за да коментират подобна възможност. Бадема е без отбор, след като не подписа нов договор с Локомотив (Пловдив), и сега изчаква до края на месеца предложение от чужбина.

„Нищо ново няма покрай мен засега. Казал съм, че до края на месеца очаквам оферта извън България. Ако не получа такава, ще реагирам веднага. Няма да остана без отбор. За ЦСКА не бих искал да коментирам дали е вариант или не. Нека изчакаме края на месеца и тогава ще видим какво ще стане“, каза Гъргоров.

Мицански пък коментира: „До 4-5 дни се надявам да има развитие покрай мен, до края на месеца би трябвало да съм подписал. За ЦСКА няма какво да говорим в момента“, заяви нападателят, но и той не отхвърли „Армията“ като възможна опция за себе си. За последно Мицански игра за корейския Сувон. Едва ли обаче ЦСКА ще се спре на него, тъй като му липсва игрова практика в последните месеци.

Единствено Иван Бандаловски не пожела да коментира бъдещето си: „Не искам да говоря за нищо в момента“, лаконичен бе десният бек. За последно той игра в Партизан, но се раздели с клуба.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments