> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Баба Дора се уплаши преди търга: Ще бъде ужас, искам всичко да приключи


Баба Дора се уплаши преди търга: Ще бъде ужас, искам всичко да приключи

0
0
215

Публикувана на: май 30, 2017

ЦСКА се готви за поредната си битка днес, пише „Тема спорт“. Но тя няма да е на терена, а извън него, както доста често се случва през последните години.

От 13:00 до 14:00 часа в Кърджали ще се проведе вторият търг за емблемата. А участниците ще са същите като при първото наддаване на „Армията“ на 30 март – ЦСКА, Никола Газдов и фирмите „Интегрис Лаб“ и „Еко Депозит Солюшънс“. Армейците многократно заявиха, че тези три кандидата са свързани със силния човек в Лудогорец Кирил Домусчиев.

Предаването „Господари на ефира“ пък излъчи репортаж, 8 който се проследяват любопитни взаимовръзки, водещи до една персона. Така днес битката се очертава не просто за някаква си емблема, каквито е имало много… Стотици фено-ве на ЦСКА от цялата страна се стягат за десант в Кърджали, като тяхната бройка може да достигне 1000. Армейската общност е готова да брани емблемата от посегателства на натрапници.

Задатъци за участие в търга за активите на ПФК ЦСКА АД (в несъстоятелност) са внесли същите четири участника, които се явиха и на първото наддаване”, съобщават от „Българска армия” и допълват:

„Освен ЦСКА, това са лицето Никола Газдов и фирмите „Интегрис Лаб“ ООД и „Еко Депозит Сълюшънс“ ЕООД. Разследване на телевизионното предаване „Господари на ефира“ през миналата седмица ясно показа връзката между двете фирми и собственика на ПФК Лудогорец 1945 АД. Физическото лице Никола Газдов пък е син на финансовата директорка на футболния проект от Разград г-жа Теменуга Газдова.”

„Отново външни на армейската общност лица протягат своите ръце към нещо, което не им принадлежи. Търгът ще се проведе днес от 13:00 до 14:00 часа в гр. Кърджали, ул. Хан Аспарух № 5, вх. В, ап. 12. ЦСКА ТВ ще излъчи на живо търга за активите на ПФК ЦСКА АД (в несъстоятелност). Предаването ще е за всички фенове на ЦСКА, които няма да имат възможност да присъстват лично на опита за присвояване на това, което е наше. Очаквайте подробности в сайта през целия ден!“, заявиха от ЦСКА в съобщения на клубния си сайт, а синдикът на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД Дора Милева изрази сериозно притеснение за търга.

„Ще бъде ужас. Много искам всичко да приключи. Всичко е в интерес на кредиторите. Взети са необходимите мерки, за да бъде осигурено нормалното протичане на събитието“, коментира Милева пред „Дневник“.

Участниците в търга трябваше да внесат до вчера в 17:00 часа 10% от общата сума, на която бяха оценени активите (1 646 325 лева). В пакета най-голяма тежест имат емблемите на ЦСКА – 971 705 лева, както и няколко имота край морето и в Панчарево, които са оценени на 490 410 лева. Допълнителните активи са старият автобус (47 190 лева), служебни автомобили (23 970 лева), екипи и стоки (25 050 лева), както и вземания за 88 000 лева.

Министърът на спорта Красен Кралев пък подкрепи ЦСКА в неговата битка за емблемата.

„Има напрежение във всяко нещо, свързано с ЦСКА. Утре (б.р. – днес) е търгът за емблемата. Имаше един провален. Появяват се всякакви хора, фирми, които искат да участват в тези търгове. Нещата трябва да бъдат много добре подготвени, публични и ясни. Всичко да става пред очите на хората. Трябва да е ясно кой каква позиция заема, футболен клуб се явява да си вземе емблемата и наследството през годините. Явяват се и някакви фирми. Те какво ще я правят тази емблема? Имат право да кандидатстват. Законът е такъв. Но моралът вече е другата страна на тази монета. Има юридическо право, има и морално право да участваш в тези конкурси“, каза Кралев пред bTV.

„Специално за ЦСКА, казусът с базите не е решен и се прехвърля като горещ картоф заради големия обществен интерес. Ние сме заявили ясно воля, имаме възможността и желанието да разрешим този проблем. За съжаление през трите седмици на служебното правителство не беше направено нищо от страх за поемане на отговорност. Сега подготвяме условията по търга“, допълни Кралев.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments