> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Баба Дора развя бялата кърпа! Призна се за обречена


Баба Дора развя бялата кърпа! Призна се за обречена

0
0
187

Публикувана на: юли 13, 2016

Бабата-синдик на ЦСКА Дора Милева хвърли бялата кърпа и призна, че няма смисъл от оздравяване на умрялото дружество, на което се опитва да направи дишане уста в уста само и само да къса нервите на Гриша Ганчев и Христо Стоичков. След решението на Министерството на младежта и спорта да прекрати концесията на „Армията“ и базата в Панчарево за баба Дора е безсмислено да се оздравява старото АД и тя го призна пред Sportal.bg.

„Принципалът е взел решение и това е тяхно право. По този начин обаче Министерството на младежта и спорта лишава държавата от 14 милиона лева. Грубо са ощетени и всички кредитори. След това решение до голяма степен се слага край на оздравяването на ЦСКА. Кой е луд да изплаща близо 25 милиона задължения и да няма къде отборът му да играе и тренира? Това не е нормално“, незнайно защо Милева опита захапе министър Красен Кралев, чието право да прекрати концесията е записано в договора за нея, след като АД-то е изпаднало във фалит.

А и Дора не трябва да циври много, защото именно от един от нейните началници тръгна трупането на задължения. Както феновете обаче отбелязват, бабата не знае къде е попаднала и какво се е случвало преди нея на „Армията“.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments