> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Баба Дора призна: Дълг от един милион изхвърля ЦСКА на Божков от „Армията“!


Баба Дора призна: Дълг от един милион изхвърля ЦСКА на Божков от „Армията“!

0
0
177

Публикувана на: юни 14, 2016

Синдикът на ЦСКА Дора Милева имаше среща вчера с министър Красен Кралев. След нея става ясно, че ПФК ЦСКА АД, което е в предсмъртна агония, трябва да бъде изгонено от стадион „Българска армия“! Вижте причината.

– Госпожо Милева, защо поискахте среща с министър Кралев? – Срещата е във връзка с вземания на министерството на спорта към ПФК ЦСКА АД. Те бяха предявен в срок по член 685 от ТЗ в размер на около 930 хиляди лева, които аз приех и включих към списъка на приетите вземания на кредитори. Но срещу приетото вземане от синдика беше подадено възражение от длъжник в лицето на Александър Тодоров. Съответно на заседание то беше разгледано от съдия Райкинска и уважи възражението на длъжника, като го изключи от списъка на одобрените вземания. Министерството реагира и в срок е поискало установителен иск за доказване на съществуването на това вземане за тези 930 хиляди лева. Сега този иск предстои да бъде разгледан в съда. Това е задължение, което ЦСКА е поел при подписване на концесионния договор: изплащане на различни такси към Столичната община.

– Това означава ли, че ако в крайна сметка съдът отхвърли това искане на министерството, може да последва прекратяване на договора за базите?

– Да, съществува такава вероятност и затова поисках тази среща, тъй като аз като синдик не искам да изпадам в такава хипотеза за клуба. Точно за това се събрахме и водихме разговор за всички възможности, по които тези пари да бъдат включени в споразумение, за да няма основание министерството да иска прекратяване на договора с ЦСКА за спортните бази.

– Ще се стигне ли до такова споразумение?

– Правя всичко възможно да се стигне до такова споразумение. Ще имаме и други срещи, очаквам до 27 юни, когато е срокът за подаване на документи за оздравителен план, да бъдат изчистени тези проблеми и да може вече да продължим по-нататък.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments