> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Баба Дора днес официално изхвърча! ЦСКА получава „Армията“ и Панчарево за дълго


Баба Дора днес официално изхвърча! ЦСКА получава „Армията“ и Панчарево за дълго

0
0
203

Публикувана на: октомври 20, 2016

Събрание на кредиторите на ПФК ЦСКА АД ще се проведе днес от 16:00 часа в Съдебната палата. Дневният ред включва единствено избор на нов синдик. Настоящият такъв Дора Милева се води временно изпълняващ длъжността. Едно събрание за нейната смяна вече пропадна преди около два месеца. Очаква се Милева да бъде заменена от друг юрист, който ще трябва да осребри активите на дружеството. Те пък все още не са оценени, като за целта е необходимо отделно да се назначи отговорно лице. С други думи – процесът по ликвидиране на дружеството ПФК ЦСКА АД на този етап върви много бавно.

След като се оценят активите, емблемата с трите звезди ще бъде пусната на публичен търг. Към момента тя е запорирана от НАП. Настоящото ръководство на ЦСКА обяви неколкократно намеренията си да я откупи.

Междувременно ЦСКА-София очаква да получи „Армията“ и Панчарево с дългосрочна концесия след Нова година. Червените на този етап не са имали сериозни разговори по темата, но поддържат доста добри контакти със спортния министър Красен Кралев, така че очакват позитивно развитие в следващите месеци. От клуба обявиха, че след като вземат базите за дългосрочно ползване, ще изградят наново „Армията“.

„Имаме добри отношения с министър Кралев и това е една стабилна основа да разчитаме, че ще получим стадиона и Панчарево за дълъг период от време. След като това стане факт, ще говорим за конкретни срокове и планове за пълното обновяване на материалната база“, заяви ръководен фактор от ЦСКА пред „Тема Спорт“.

В момента ремонтни и строителни дейности се извършват в Панчарево. На този етап се градят наново съблекални.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments