> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Баба Дора днес официално изхвърча! ЦСКА получава „Армията“ и Панчарево за дълго


Баба Дора днес официално изхвърча! ЦСКА получава „Армията“ и Панчарево за дълго

0
0
177

Публикувана на: октомври 20, 2016

Събрание на кредиторите на ПФК ЦСКА АД ще се проведе днес от 16:00 часа в Съдебната палата. Дневният ред включва единствено избор на нов синдик. Настоящият такъв Дора Милева се води временно изпълняващ длъжността. Едно събрание за нейната смяна вече пропадна преди около два месеца. Очаква се Милева да бъде заменена от друг юрист, който ще трябва да осребри активите на дружеството. Те пък все още не са оценени, като за целта е необходимо отделно да се назначи отговорно лице. С други думи – процесът по ликвидиране на дружеството ПФК ЦСКА АД на този етап върви много бавно.

След като се оценят активите, емблемата с трите звезди ще бъде пусната на публичен търг. Към момента тя е запорирана от НАП. Настоящото ръководство на ЦСКА обяви неколкократно намеренията си да я откупи.

Междувременно ЦСКА-София очаква да получи „Армията“ и Панчарево с дългосрочна концесия след Нова година. Червените на този етап не са имали сериозни разговори по темата, но поддържат доста добри контакти със спортния министър Красен Кралев, така че очакват позитивно развитие в следващите месеци. От клуба обявиха, че след като вземат базите за дългосрочно ползване, ще изградят наново „Армията“.

„Имаме добри отношения с министър Кралев и това е една стабилна основа да разчитаме, че ще получим стадиона и Панчарево за дълъг период от време. След като това стане факт, ще говорим за конкретни срокове и планове за пълното обновяване на материалната база“, заяви ръководен фактор от ЦСКА пред „Тема Спорт“.

В момента ремонтни и строителни дейности се извършват в Панчарево. На този етап се градят наново съблекални.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments