> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

А сега да изгорим на кладата „вещицата Дора“!


А сега да изгорим на кладата „вещицата Дора“!

0
0
248

Във всяка приказка има два края. Добър за добрите и лош за лошите.

Добрият ЦСКА отново победи. Прибра си това, което е негово. Емблбемата от тук нататък може да се носи само и единствено от законния и притежател.

Еничарската сбирщина на Агата да я маха час по-скоро, че лошо и се пише. Всъщност тези отрепки трябваше да са я свалили в момента, в който чичаците от един крайморски плаж ги биха за купата. Ако имат наистина поне малко чест, както пише на единствения парцал, веещ се над впиянчената им дучева дружина.

Какво обаче правим с лошите герои? В приказките обикновено пълнят търбуха на вълка с камъни и той се удавя. В други пък горят вещиците на клада. О, какъв прекрасен професионален край за „вещицата Дора“!

Да, ясно е, че зад всичкия пуч срещу ЦСКА стои Кирил Домусчев. В тандем с Делян Пеевски. Двамата олигарси обаче отдавна са разконспирирани. А и явно преяждат с държавни блага, щом на делиорманския богаташ държавата е готова да хариже 50 милиона по приватизационен договор!

Вие виждате ли за какво става дума? Държавата официално дава 50 милиона на Домусчиев да си ги харчи по търгове. И днес, когато не успя с три фирми, утре ще се яви на този за базите с 10!  Така е, държавата е зад него. И Пеевски.

С тези хора ЦСКА ще продължи да се бори докато ги има. А такива винаги ще има, защото на всяка власт и трябва по един такъв виден антибиотичен производител.

Въпросът е какво правим с вещицата в приказката? Баба Дора е събирателен образ на онези малки, гадни същества, които работят за Агите. И ако тя днес не бъде наказана, утре ще се появи следващата баба, готова на всичко за последното 10 в живота и.

Вие разбирате ли в какво се превръщат подобни същества, когато получат малко власт, когато ги измамят, че те са силните на деня? Държавният служител Милева целия мач игра за единия отбор. А трябваше да е съдия. Безпристрастен…

Сега, когато търгът завърши, ЦСКА трябва да си гони докрай правата срещу „вещицата Дора“. Изглежда прекалено дребна тази женица на фона на армейското величие, ще каже някой. Така е, но понякога се налага гигантът да смачка и лайно по пътя напред.

На „Армията“ не трябва да спират докато не видят „вещицата“ да гори на кладата! А пушекът да се превърне в предупреждение за всички останали посестрими, готови да яхнат метлата и да полетят, накъдето им каже Агата.

ПП: Ако не знаете коя е „вещицата Дора“, можете да разгледате стотиците хиляди армейски профили във Фйсбук и как наричат там синдичката…

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments