> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

„А“ група е малкото коте на Лудогорец


„А“ група е малкото коте на Лудогорец

0
0
321

Дата: март 12, 2016

Лудогорец си играе със съперниците в „А“ група, както Валери Божинов с малките котета в Белград. Само че финалът не е щастлив и за двете страни. Разградчани празнуват поредните 3 точки по пътя към петата поредна титла, докато съперниците се прибират с наведени глави и съжаляват, че не са си вкарали положенията. Точно, както малките котета на Валери, съжаляват, че никой няма да им повярва, че са се докоснали до Котарака.

Лудогорец превърна в навик да започва слабо мачовете си и да не се притеснява от това. Шампионите не тръгнаха анемично, бавно и спокойно тази пролет единствено в първия и най-важен мач срещу Левски. Всички останали начални минути изглеждаха по един и същи начин. Показателно е, че Пирин дори поведе на тима на Георги Дерменджиев.

След слабото начало обаче идва мощен край на първото полувреме или силна втора част, в които разградчани си решават всичко в мачовете. Играят си точно, както котка си играе с мишка. Или с малко коте.

Единствено не е ясно защо е нужно съдиите да хвърлят по една допълнителна играчка под формата на спестен картон или неособено реална дузпа, която малките котета да дъвчат след мачовете. Това нищо няма да промени в крайният изход на двубоя или първенството. Просто спестява усилия на разградския котарак, а в Европа, където има много злобни кучета, това може да им коства много.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments