> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Атанасов размаза чужденците в Монтана по-лошо и от Джамбазки


Атанасов размаза чужденците в Монтана по-лошо и от Джамбазки

0
0
274

Публикувана на: май 18, 2017

Старши треньорът на Монтана Атанас Атанасов разби от критики чужденците в отбора си след 1:3 от Нефтохимик. Той бе по-остър и от предишният треньор Атанас Джамбазки, който редовно беснееше срещу продукцията на футболистите.

„Много негативен резултат, играта – разочароваща. С три изритани топки получихме три гола, недопустимо е за футболисти чужденци, но да не коментирам… 70-80 метра изритани топки зад защитата и стават головете. При дузпата вратарят трябваше много по-рано да е излязъл и да е предотвратил опасността. Тия чужденци имат 10 пъти по-добри българи, но не са виновни само те. Целият отбор беше безобразен. Нищо не се получи от това, което беше като идея. Нямаме никакъв избор, 14 човека имаме, от тях 10 чужденци, това ни е групата. Докато има мачове, имаме и шансове, важи и за реванша“, завърши футболната тема Орела и коментира скандалът с черно тото в Монтана, който се разрази днес.

„При всички положения повлия, футболистите са участвали в този мач със Славия. Ако има манипулация, трябва да се вземат много сериозни мерки, за да изчезне този тумор. Не мога да кажа дали е имало. Всички знаят притчата за новите дрехи на царя. Да има толкова говорене, странни резултати, може и да има такива мачове. Има си хора, които трябва да се погрижат това нещо да изчезне. С професионални футболисти това не може да е тема въобще. Не вярвам клуб, който държи на себе си в лицето на Румен Панайотов и кметът Живков, да прави такива неща. От футболистите нямам информация някой да е разпитвам.“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments