> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Асприля хвърли в смут Литекс: Тръгвам си от България през януари


Асприля хвърли в смут Литекс: Тръгвам си от България през януари

0
0
420

Дата: декември 14, 2015

Най-голямата звезда на Литекс Данило Асприля разкри, че най-вероятно няма да остане в Ловеч през януари. Той даде интервю пред румънско издание, в което разкри, че през зимата се готви негов трансфер.

„Имам няколко оферти в момента. Не знам къде ще отида, но при всички положения няма да остана в Литекс. Доста отбори се интересуват от мен, но засега няма нищо сигурно. Знам, че хората от моя клуб преговаряха с Болоня, но не знам защо нищо не се получи. Мисля си обаче, че от Литекс искат много пари за мен. Сега се боря с Клаудиу Кешеру за голмайсторския приз, но му го подарявам. Убеден съм, че той ще го спечели, още повече, че през зимата си тръгвам от Ловеч и от България“, сподели Асприля в публикувано във „Фанатик“.

В Румъния твърдят отдавна, че към него интерес проявява местният шампион Стяуа. Там треньор е Лауренциу Регекампф, който беше наставник и на колумбиеца в Ловеч. Точно той иска да го привлече на всяка цена. Асприля обяви, че с удоволствие би заиграл в Букурещ.

„Не съм говорил с никого от Стяуа, но чувам, че имат интерес към мен. Ако трябва да съм честен, бих се радвал да играя за Стяуа. Досега от клуба не са ми казвали нищо, но вероятно ще ме уведомят през почивката. С удоволствие бих играл отново под ръководството на Регекампф, той е страхотен треньор и винаги изискваше максимума от нас. Имах страхотна връзка с него и бих работил с него, защото е истински шампион“, сподели още колумбиецът пред изданието.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА С ПРОМОКОД 01-701
50лв фрийбет или до 200лв депозит бонус
НАЧАЛЕН БОНУС 100% до 200 лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments