> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Асприля хвърли в смут Литекс: Тръгвам си от България през януари


Асприля хвърли в смут Литекс: Тръгвам си от България през януари

0
0
240

Дата: декември 14, 2015

Най-голямата звезда на Литекс Данило Асприля разкри, че най-вероятно няма да остане в Ловеч през януари. Той даде интервю пред румънско издание, в което разкри, че през зимата се готви негов трансфер.

„Имам няколко оферти в момента. Не знам къде ще отида, но при всички положения няма да остана в Литекс. Доста отбори се интересуват от мен, но засега няма нищо сигурно. Знам, че хората от моя клуб преговаряха с Болоня, но не знам защо нищо не се получи. Мисля си обаче, че от Литекс искат много пари за мен. Сега се боря с Клаудиу Кешеру за голмайсторския приз, но му го подарявам. Убеден съм, че той ще го спечели, още повече, че през зимата си тръгвам от Ловеч и от България“, сподели Асприля в публикувано във „Фанатик“.

В Румъния твърдят отдавна, че към него интерес проявява местният шампион Стяуа. Там треньор е Лауренциу Регекампф, който беше наставник и на колумбиеца в Ловеч. Точно той иска да го привлече на всяка цена. Асприля обяви, че с удоволствие би заиграл в Букурещ.

„Не съм говорил с никого от Стяуа, но чувам, че имат интерес към мен. Ако трябва да съм честен, бих се радвал да играя за Стяуа. Досега от клуба не са ми казвали нищо, но вероятно ще ме уведомят през почивката. С удоволствие бих играл отново под ръководството на Регекампф, той е страхотен треньор и винаги изискваше максимума от нас. Имах страхотна връзка с него и бих работил с него, защото е истински шампион“, сподели още колумбиецът пред изданието.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments