> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Арсен Венгер е категоричен: Първото място е основната ни цел


Арсен Венгер е категоричен: Първото място е основната ни цел

0
0
21

Публикувана на: октомври 31, 2016

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер прояви уважение към Лудогорец по време на официалната пресконференция преди утрешния двубой от груповата фаза на Шампионска лига между двата тима. Френският специалист е категоричен, че лондончани няма как да подценят българския шампион, тъй като една загуба в София може да ги постави в неприятна ситуация.

„Мачът срещу Лудогорец е много важен за нас. От една страна можем да се класираме в другата фаза на турнира, но ако загубим можем да се окажем в неприятна ситуация. Знаем колко важен е този мач за нас“, коментира Венгер на официалната пресконференция преди мача.

„Разбира се, че искаме да завършим на първо място в групата. Това е и основната ни цел. Ще го направим стъпка по стъпка. Първо трябва да спечелим мача утре, а след това срещу ПСЖ. Разбира се, че първото място е важно, защото на осминафиналите ще играем реванша у дома. През годините платихме скъпа цена за това, че финиширахме на второ място в групата, като играхме с Барселона и Байерн Мюнхен“, каза още той.

Споделете
0
0

Comments