> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

„Армията“ ще кипне 24 часа преди дербито! Вижте какво готви сектор „Г“ за ЦСКА в петък


„Армията“ ще кипне 24 часа преди дербито! Вижте какво готви сектор „Г“ за ЦСКА в петък

0
0
218

Публикувана на: октомври 12, 2016

ЦСКА ще получи ударна подкрепа ден преди мача с Левски. Ръководството на армейците реши да открие за фенове последната тренировка на тима в навечерието на сблъсъка. Заниманието ще се проведе в петък, 14 октомври, от 18:00 часа на „Армията“. Според информация на Тема Спорт“ запалянковците ще могат да присъстват на първите 15 минути от него. Те подготвят отсега организация за тренировката, като ще пристигнат поне четвърт час преди началото й. След това ще заемат места в Сектор А, където ще надъхат отбора с песни и скандирания.

„Тренировката в петък ще е отворена за фенобе поне за 10-15 минути. Журналисти няма да бъдат допускани. Отборът е пределно мотивиран, но допълнително надъхване никога не е излишно“, казаха от ЦСКА пред вестник „Тема Спорт“.

Фен клуб „Сектор Г“ пък обяви: „В петък ще посетим последната тренировка на нашите момчета преди мача със сините приятели. Тя ще започне точно в 18:00 на „Армията“, а Сектор А ще бъде отворен за нас. Елате поне 10-15 минути преди началото! Без оправдания! Всеки, който е в София, е длъжен да присъства! Да надъхаме подобаващо момчетата! Предстои ни битка, която заедно трябва да спечелим!“, написаха от фен клуб „Сектор Г“.

Червените тренираха на „Армията“ и вчера сутринта. Те бяха мотивирани с няколко записана стари двубои на ЦСКА с победи от дербито. Част от директорите в клуба, начело със Стойчо Стоилов, постоянно поддържат връзка с футболистите.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments