> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Андрей Желязков пред 7DF: Пътуваше ни се до Шотландия, не до Монтана, но не ни е срам


Андрей Желязков пред 7DF: Пътуваше ни се до Шотландия, не до Монтана, но не ни е срам

0
0
262

Публикувана на: юли 22, 2016

Генералният мениджър на Левски Андрей Желязков говори пред 7DniFutbol.bg след отпадането на тима от Лига Европа. Снощи „сините“ завършиха 1:1 с Марибор и се простиха с турнира, но Жужо е категоричен, че отборът няма от какво да се срамува.

„Като желание, себераздаване и показаното сърце няма как да не сме доволни. Липсват ни възможностите, за съжаление. Те трудно се компенсират със сърце и раздаване, но няма от какво да се срамуваме. Не мисля, че има причина да ни е срам. Имаме момчета, които показаха огромно раздаване, но някои качества им липсват. Има и такива, които имат повече качества, но демонстрираха такова желание.

Имахме своите шансове, дори повече от Марибор, който е отбор, играл два пъти поред в групите на Лига Европа и Шампионската лига. Те са стойностен и обигран състав, докато ние едва от месец работим в Левски (б.р – заедно със Станислав Ангелов и Люпко Петрович). Предстои ни още работа, с която не може да се нагърби само един човек, който после да се бие в гърдите, че сам е постигнал всичко.

Искаме, не искаме – вече мислим за първенството. Пътуваше ни се Шотландия (б.р. – Абърдийн чакаше „сините“ в следващия кръг), но сега вече правим програмата си за предстоящия шампионат. Изграждането на отбор е дълъг процес, при който трябва да се оцени с какво разполагаме в момента и какво трябва да добавим като качества. Затова не мога да се ангажирам с прогноза колко силен ще е Левски в Първа лига, но определено съм оптимист“, сподели Андрей Желязков.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments