> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Алоо, кандидат-собствениците, мача гледахте ли?


Алоо, кандидат-собствениците, мача гледахте ли?

0
0
185

Публикувана на: юли 15, 2016

От 2 седмици в публичното пространство настъпи страшен смут, защото стана ясно, че за Левски има нови кандидат-собственици. Завъртяха се няколко имена и тъй като не знаем точно към кого да се обърнем, затова към всички: Снощи мача с Марибор гледахте ли? Ако не сте, време ви е. Защото Люпко Петрович изнесе тактическа лекция на българските си колеги. На 69 години сърбинът е видял от всичко по много в играта и знае как да си нареди отбора, за да постигне добър резултат срещу по-силен противник. Турнири му дайте на Люпко, той ги обича, там му е тръпката и силата!

Сещате ли се вече каква е връзката между кандидат-собствениците и Люпко? Ако не, ще ви подсетим. Като тръгнаха спекулациите за смяната на собствеността, се заговори и, че новият чорбаджия щял да доведе нов треньор. И кой е новият треньор? Тони Велков. Това е, меко казано, несериозно. Нищо лично към Велков, ама ще трябва доста попари да изсърба и здраво да потича срещу Петрович, че да се докосне до неговата класа.

Затова, кандидатите за върха на „Герена“, помислете, поозърнете се и вижте какво направи Люпко в Марибор. От отписания „син“ отбор направи добре подреден състав, който при малко повече шанс щеше да си тръгне с победата от „Людски врът“. Тони Велков и Вили Вуцов да бяха оревали света по 100 различни начина след тоя мач, защото щяха да са им напълнили кошниците догоре.

С ограничения потенциал, който Петрович сам казва, че има, само той може да се справи. Не му пука от очаквания на фенове, от спекулации и от говорилни. Люпко е Майстора и така ще си остане. А за кандидат-собствениците на Левски е хубаво да направят едно сравнение между постигнатото от Петрович и Велков и Вуцов заедно на квадрат. Ако не стига, да погледнат мача от снощи.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments