> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Александър Димитров: Трябва да минем през три етапа преди да гоним някакви цели


Александър Димитров: Трябва да минем през три етапа преди да гоним някакви цели

0
0
179

Публикувана на: юни 15, 2016

Треньорът на Берое Александър Димитров даде първата си пресконфереция като наставник на заралии. Той обяви, че клубът трябва да премине през три основни етапа преди да се поставят някакви конкретни цели.

„Благодаря за поканата на ръководството на Берое. Приех я с отговорност поради няколко причини. Първо заради изградената инфраструктура от клуба, която дава база за пълноценна работа. Втората причината е отношението на клуба към треньорите, като им се дава време да покажат своята работа и умения. Какво е поставено като задача и как виждам аз етапите на развитие на клуба. В ерата Хубчев, една от най-успешните за клуба, футболистите бяха вече на доста сериозна възраст и той постигна максимума с тях. Но като всяко нещо има начало и край. Средната възраст, която заварих бе 28 години и 6 месеца. Ясно бе, че с този състав може да се продължи, но визията на модерните клубове е различна. Онзи ден се върнах от Франция и видяхте, че в тима на Турция игра едно момче на 18 години. Искам да работим с млади футболисти, които са минали през юношеските гарнитури. Към опита на Иво Иванов, Макенджиев и Том ние трябва да прибавим и младост. Това не може да стане в един трансферен прозорец. Никой не е застрахован от грешки и ние сигурно ще допуснем. Втория етап, който смятам за логичен е усъвършенстването на връзките в отбора. И след това ще гоним резултатите. Не, че няма да ги гоним още от първата среща. Аз и моят екип искаме да побеждаваме във всеки мач, но няма как да прескочим етапите“, заяви в началото Александър Димитров.

„Безспорно трябва време. Какво да ви кажа – наистина времето е недостатъчно, за да се хвърлят нереални неща в пространството като например групова фаза в Лига Европа. Ние ще работим по една дългосрочна система за развитие. Дори в краткосрочен план да постигнем някакви успехи, то те няма да ни заблудят. Не мога да ви кажа колко време ни трябва. Всичко зависи от това колко грешки ще допуснем във всеки етап, който ще преминем“, продължи треньорът.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments