> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

АЕК напира за Георги Миланов


АЕК напира за Георги Миланов

0
0
212

Публикувана на: август 24, 2016

АЕК (Атина) се опитва да привлече Георги Миланов, твърдят информации в южната ни съседка. Българският национал се завърна в ЦСКА (Москва) след като миналия сезон игра под наем в швейцарския Грасхопър. От началото на настоящата кампания българинът получава повече шансове за изява с екипа на „армейците“, но продължава да не е титуляр в схемата на треньора Леонид Слуцкий.

Така АЕК ще опита да се възползва от ситуацията и да привлече Жоро в редиците си. Гръцкият тим иска да вземе халфа под наем с опцията да го откупи прз следващото лято. Клубът е готов да плати 600 хил. евро за Миланов, чийто договор с ЦСКА е до 2018 година.

АЕК търси заместник на напусналия португалец Елдер Барбоса. На треньора Тимур Кецбая му трябва играч, който да се впише бързо в схемата на тима. В атинския тим Жоро може да бъде използван по левия фланг, но и на други позиции в халфовата линия. Агентът на играча Мирчо Димитров побърза да отрече слуховете за подобен трансфер, но той реагира по същия начин и преди преминаването му в Грасхопър. „Миланов остава в ЦСКА, има си договор“, отсече агентът.

На въпрос дали другият негов клиент Благой Георгиев ще играе отново футбол, Димитров заяви: „Оттук насетне той може да играе само ръченица“.

„Тема спорт“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments