> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Адениджи с бомбастично желание в Левски! Тигъра иска да е част от Непобедимите в ШЛ


Адениджи с бомбастично желание в Левски! Тигъра иска да е част от Непобедимите в ШЛ

0
0
318

Публикувана на: септември 30, 2016

Нападателят на Левски Бабатунде Адениджи говори пред „Диема спорт“ за това как дойде при „сините“, какви са амбициите му и на кои играчи от миланоло подражава. Той зяави, че мечтае да играе с Левски Шампионската лига и също така смята, че „сините“ имат сили да станат шампион без да допусне загуба.

„Бях с националния отбор на шампионата на Африканските нации, когато получих обаждане от Левски. Премислих нещата и реших, че това е добър избор за мен. В началото ми бе трудно да свикна, защото не знаех и езика, но сега всичко е наред. В Левски сме едно семейство и постоянно си помагаме. Ако продължим в този дух, можем да постигнем много. Треньорът се държи с нас като баща и постоянно ни окуражава и мотивира, за да станем по-добри“, сподели Адениджи.

До момента Левски върви отлично в шампионата и няма загуба от началото на сезона. Нигериецът вярва, че отборът може да продължи така и до края на кампанията.

„Абсолютно възможно е да станем шампиони без да допуснем загуба до края на сезона. Помнита как Арсенал направи подобно нещо в Англия. Всичко зависи от самите нас. Мотивирани сме да донесем трофей във витрината на Левски. Ще опитаме да спечелим както първенството, така и Купата на България. Първенството е много равностойно и всеки ще иска да ни победи. Тук бетката е много по-голяма в сравнение с първенството на Нигерия“, допълни нападателят.

„Мечтая да играя за национания отбор на Нигерия. Вече имам няколко мача, но искам да бъда постоянна част от него и да получавам повиквателни редовно. Най-много обаче искам да играя с Левски в Шампионската лига. Ако станем шампиони, ще имаме този шанс. Тогава дори и да има оферти към мен, ще остана на „Герена“, за да играя в този турнир с отбора на сърцето ми“, каза още нигериецът.

„Искам да бъда като Рашиди Якини. Той беше велик нападател. Още от дете му се възхищавах. Същото се отнася и за Дидие Дрогба, който бележи невероятни голове. Искам да бъда като тях двамата“, сподели още Адениджи.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments