> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Адвокатът на Ганчев: Божков и Дора не могат да вземат лиценз! Целта им е една – Левски да бие ЦСКА


Адвокатът на Ганчев: Божков и Дора не могат да вземат лиценз! Целта им е една – Левски да бие ЦСКА

0
0
206

Публикувана на: юли 11, 2016

Председателят на политическа партия „Движение 21“ Татяна Дончева заяви, че иска да види в любимия ѝ Левски това, което се случи в ЦСКА. Дамата, която е известна и като адвокат на Гриша Ганчев уточни, че желае да има млади момчета, които да защитават „синята“ фланелка.

„Аз не мога да приема, че един министър-председател може година и половина да се занимава с един футболен отбор. Първо, за да го извади от А група, защото пречи на Левски, пък Левски му бил любимият отбор, после, за да го махне от В група, защото любимите му бистришки тигри искат да влязат в Б група. После когато стана ясно, че това му създава проблеми с футболните агитки, да се измислят други формули, че чак А група да стане професионална лига. Защото няма как юридически да преодолеят юридическите проблеми, които са си създали с една-две години поръчкови решения. Добре, но все пак с юноши, с такива, онакива, ЦСКА отива на битка от позицията на получил лиценз за А група. И онзи спор, който тече кой ще наследи титлите, купите, намери в крайна сметка примиряване на несъвместимите позиции.

ЦСКА е бил ЦСКА. Бил е ЦСКА Червено знаме, ЦСКА Септемврийско знаме, Средец. В крайна сметка това бяха различни юридически лица и всяко едно от тях имаше големи успехи в европейските клубни турнири, с големи играчи – емблеми за България. Ясно е, че не е добре гранд като ЦСКА да бъде държан в долните групи, защото това означава провал на няколко футболни поколения, за сметка на по-слабо първенство. Правилата се спазват, когато произтичат от живия животи необходимостите от регулация. А не когато се кефя на някого, който трябва да наложи властта си. Синдикът Дора от Кърджали, която е завела на стадиона на ЦСКА група бивши юноши, които нямат картотека, няма лиценз за този отбор, който е в несъстоятелност, няма начин този лиценз да се получи, независимо дали ще го вземе Божков, Божкова или аз. Очевидно се правят провокации, за да бъде постигнато какво – победа на Левски над ЦСКА. Аз се засрамих, когато моят любим отбор Левски и неговият изпълнителен директор казаха, че ще напуснат А група, ако ЦСКА бъде допуснат в А група. Аз бих се гордяла, ако моят отбор иска ЦСКА да бъде в А група, за да го победи със 7:0, ако ли не с 3:0“.

„Сега Левски били първо пред поканване на Люпко Петрович – моите уважения Люпко е голям треньор, но в достатъчно напреднали години. Сега преди шампионата още не се били изяснили кое ръководството, кой ще им е спонсор, не се вижда да се правят трансфери на играчи. Виждат се трансфери, в които играят играчи за по два три мача. Аз не искам да виждам това за моя любим отбор, аз искам в моя любим отбор да стане това, което стана в ЦСКА – да се виждат юноши, младежи, които са произлезли от него да казват „Ние искаме да защитим името на нашия отбор, независимо, че първата година може да не се борим за първите места, може да не сме и в тройката“. Тогава бих отишла на мач. Но да виждам онзи нахъсан отбор, който иска да става европейски отбор, а не които искат служебно някой да им даде първенството“.

„Стискам палци за мача с Марибор. На това дередже излизаме срещу Марибор, за да се претеглим колко можем“, завърши Дончева.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments