> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Агентът на Буш жегна ЦСКА: Серджиу подписа с най-великият отбор в България! Нападателят обеща голмайсторски сезон


Агентът на Буш жегна ЦСКА: Серджиу подписа с най-великият отбор в България! Нападателят обеща голмайсторски сезон

0
0
52 0

Публикувана на: юни 2, 2017

Второто ново попълнение на Левски Серджиу Буш даде сериозно обещание към новия си тим. Според агента му Богдан Апосту, румънецът е гарантирал на ръководството, че ще вкара поне 15 гола.

„Серджиу обеща и на мен, и на клуба си, че ще вкара 15 гола, вярвам, че ще си спази обещанието. Това е много важен трансфер за него, отива в може би най-великия отбор в България, с много трофеи. Сега този отбор има нов собственик, който иска да инвестира и да се пребори с Лудогорец за шампионската титла. Проектът е много интересен, а и Буш познава много добре българското първенство“, сподели Апосту пред „Газета Спортурилор“.

Самият Буш също е много доволен от сделката. Той не се притеснява от факта, че в миналото е играл за ЦСКА и сподели, че е приел да дойде в София, за да се развива възходящо в кариерата си.

„Подписах много добър договор и съм щастлив. В миналото съм играл за ЦСКА, а двата отбора с Левски са големи съперници. Аз обаче съм професионалист и съм щастлив, че Левски вярва в мен. В Астра започнах да играя, при това все по-добре, но тогава дойде офертата от Левски, която просто не можех да откажа. Исках да отида отново да играя извън Румъния, за да се развивам“, сподели Буш.

0
0