> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Агентът, който води бразилците в Ботев: Новият е поредният, който ще повиши цената си в Пловдив


Агентът, който води бразилците в Ботев: Новият е поредният, който ще повиши цената си в Пловдив

0
0
299

Публикувана на: юни 2, 2017

Първият трансфер на Ботев за новия сезон вероятно ще бъде бразилският вътрешен халф Алваро Онгилио Джулиано. Той трябва да пристигне в Пловдив в неделя и след задължителните медицински тестове би трябвало да подпише за две години. Интересното е, че той има и италиански паспорт и няма за заема място в квотата за чужденци извън ЕС, която в момента е запълнена от Яя Меледже, Фелипе Бризола и Фернандо Виана, които със сигурност остават в състава на Николай Киров.

Алваро ще дойде в България с препоръките на Иво Димов, както и предишните трансферни находки на „жълто-черните“ от Бразилия. Мениджърът гарантира пред „Меридиан Мач“, че роденият през 1991 година футболист ще свърши работа на Ботев.

„Мисля, че сътрудничеството ни с клуба е изключително ползотворно и всички сме доволни от него. Ще продължа да работя приоритетно с Ботев, защото с хората си имаме доверие. Вече доказах, че имам нюх към добри футболисти и със сигурност Алваро ще бъде поредният, който ще повиши цената си, след като дойде под тепетата“, обяви Димов пред „Меридиан Мач“.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments