> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Агентът, който води бразилците в Ботев: Новият е поредният, който ще повиши цената си в Пловдив


Агентът, който води бразилците в Ботев: Новият е поредният, който ще повиши цената си в Пловдив

25 0

Публикувана на: юни 2, 2017

Първият трансфер на Ботев за новия сезон вероятно ще бъде бразилският вътрешен халф Алваро Онгилио Джулиано. Той трябва да пристигне в Пловдив в неделя и след задължителните медицински тестове би трябвало да подпише за две години. Интересното е, че той има и италиански паспорт и няма за заема място в квотата за чужденци извън ЕС, която в момента е запълнена от Яя Меледже, Фелипе Бризола и Фернандо Виана, които със сигурност остават в състава на Николай Киров.

Алваро ще дойде в България с препоръките на Иво Димов, както и предишните трансферни находки на „жълто-черните“ от Бразилия. Мениджърът гарантира пред „Меридиан Мач“, че роденият през 1991 година футболист ще свърши работа на Ботев.

„Мисля, че сътрудничеството ни с клуба е изключително ползотворно и всички сме доволни от него. Ще продължа да работя приоритетно с Ботев, защото с хората си имаме доверие. Вече доказах, че имам нюх към добри футболисти и със сигурност Алваро ще бъде поредният, който ще повиши цената си, след като дойде под тепетата“, обяви Димов пред „Меридиан Мач“.