Само в 7DniFutbol.bg

Ето я истинската причина за ареста на феновете на Ботев в Македония (Снимка)

7 Dni Futbol30.06.20174910
ботев фенове

Станаха ясни точните причини, заради които вчера автобус с привърженици на Ботев беше задържан в Македония на път за Албания. Както вече съобщихме „бултраси“ са били забелязани да рисуват по улиците на Крива Паланка.

Македонският сайт mia.mk разпространи снимки на графитите. Оказа се, че на няколко места е изписано “България”, има и голям надпис “Македония без българи огън да я гори”, което е цитат от Ванче Михайлов.

Именно тези надписи са вбесили македонски граждани, които уведомили полицията и се е стигнало да задържането на български привърженици. Припомняме, че първоначално беше съобщено, че нашите сънародници са нарушили обществения ред, рисувайки свастики. Оказа се, че това не отговоря на истината.

В крайна сметка след няколкочасов престой пловдивските фенове бяха освободени и пристигнаха навреме в Тирана, за да се насладят на великата победа с 3:1 над местния Партизани.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ