Само в 7DniFutbol.bg

Боримиров посече Гаджев и обяви нови два трансфера в Левски

7 Dni Futbol30.06.201712160
красимир иванов боримиров николай митов

Спортният директор на Левски Даниел Боримиров похвали новото попълнение Жуниор Мапуку за представянето му и двата гола, които отбеляза срещу Сутиеска.

“Отдавна не беше ни се случвало да вкараме три гола. Мисля, че се получи приличен мач. Ядосвам се само за начина, по който получихме гол. Докато се сработят новите футболисти трябва търпение и време. Но ние сме оптимисти. В нападение разполагаме с двама много добри футболисти, като Буш и Мапуку и затова мисля, че реваншът ще е по-лесен. Хубаво е, че Мапуку още в официалния си дебют вкара два гола. Публиката го прие добре. Отдавна не сме имали такъв атрактивен футболист”, каза Боримиров, който разясни, че скоро синните ще се сдобият с нови две чуждестранни попълнения.

“Ще разберете много скоро кои са те. Уважавам Влади Гаджев много. Още през май имах разговори с Гаджев и той категорично ми заяви, че неговото бъдеще е в чужбина. Новите ще бъдат чужденци”, обяви Боримиров, който не пропусна да разясни, че публиката на Левски е неделима част от отбора.

“Публиката на Левски е неделима част от отбора. Понякога е капризна и недоволна, но всички опитваме да изчистим играта, за да ги зарадваме.”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ