Само в 7DniFutbol.bg

ЦСКА продължава с елитните контроли – “червените” уговарят реномиран съперник за представянето си

7 Dni Futbol03.06.2017170

ЦСКА отново ще представи отбора си с контрола срещу реномиран съперник. Преди година армейците посрещнаха елитния италиански Удинезе на „Армията“ пред близо 10 000 зрители, а сега също преговарят с известен клуб от Стария континент, който да гостува в Борисовата градина. Проверката е планирана за 8 юли (събота), а седмица по-късно стартира сезонът в Първа лига.

Днес или най-късно в понеделник се очаква ЦСКА да обяви и повече информация около лятната си подготовка. „Тема Спорт“ вече съобщи, че отборът се събира в Панчарево на 12 юни и ще тренират там до заминаването си за Австрия. Червените са във Фюген от 17 юни и по предварителна програма се прибират на 24-ти, но това може да претърпи промяна. Преди година тимът се готвеше на същото място.

ЦСКА ще има поне 3 контроли в апийската страна, като сперниците ще са елитни от бори от Европа, но преговорите не са финализирани.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ