Само в 7DniFutbol.bg

Първото интервю на Белчев като старши-треньор на ЦСКА! Специалистът посочи големият проблем, който иска да реши

7 Dni Futbol03.01.201740

Новоназначеният старши треньор на ЦСКА Стамен Белчев говори пред клубният сайт за своето назначение и вижданията си за бъдещето на отбора.

– Честито назначение. Как виждате ЦСКА през пролетта?

– Благодаря за доверието, което ми гласуваха от Управителния съвет и най-вече г-н Ганчев. Надявам се да го оправдаем и на края на сезона да бъдем удовлетворени от работата, която сме свършили. Със сигурност има какво да се прави. Трябва да подобрим играта и резултатите на ЦСКА.

– В четирите мача, в които водихме отбора ЦСКА записа за първи път четири сухи мрежи.

– На пролет трябва да продължим по същия начин. Трябва да подобрим работата си пред вратата на противника. Имаме нужда от повече увереност и скопойствие на терена. Изключително е важно да започнем да реализираме по-добре шансовете, които създаваме. Това е проблем, по който ще работим.

– Имате ли поставени конкретни цели от ръководството?

– Няма нужда да се поставят цели в клуб като ЦСКА. Ясно е, че трябва да подобрим играта и резултатите. Задължително е да започнем да изглеждаме по-добре като отбор. За целта трябва всички да гледаме в една посока и да имаме повече доверие помежду си.

– Вие вкарахте в първия отбор няколко момчета от дублиращия тим. Как виждате тяхното бъдеще?

– Всичко си зависи от тях. За всеки един от тях има място в ЦСКА. Те обаче не трябва да се отпускат. Мястото на никого не е гарантирано. В отбора ще играят само хора, които показват постоянство.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ