Само в 7DniFutbol.bg

Наш национал нападна доктор: Той уби детето ми!

7 Dni Futbol19.12.2016130

Да сте чули доктои, полицаи или деутати да бъдат осъдени? Прикриват ги всичките, подменят се доказателства.

Откровените думи са на доскорошният национал Радослав Димитров, който за първи път говори пред БЛиц за трагедията отпреди 4 месеца. Тогава съпругата му трябваше да роди, но загубих бебето. Веднага след случилото се Ради беше много краен и нападна доктор Георги Георгиев.
“Това не може да се преживее, цял живот ще ни остане тъга, мъка… Само това мислим със съпругата ми, но трябва да се продължи напред. Рано или късно на този доктор всичко ще му се върне. Той уби детето ни. Аз съм силно вярващ човек, има Господ! Той забравя, но не забравя. Имаше разследване, но не знам какво става. Нищо не ни уведомяват. Но не вярвам да се стигне до някакво тежко наказание. Да сте чули доктори, полицаи или деутати да бъде осъдени? Прикриват ги всичките, подменят се доказателства. Но има Господ и този ще си получи заслуженото. А аз и съпругата ми рано или късно ще си имаме дете. Нашият щастлив миг ще настъпи”, разкрива Димитров.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ