Само в 7DniFutbol.bg

Бултрасите готови да носят собствениците на ръце – ето какво обещаха

7 Dni Futbol04.09.201690

Обединени фракции „Бултрас“ също излязоха с декларация по повод последните събития при „канарчетата“. Феновете призоваха собствениците на клуба да „довършат започнатото“ и се разграничиха от инцидентите от 30-ти август.

Ето и позицията им без редакторска намеса:

Обръщение към собствениците на ПФК “Ботев” Пловдив г-н Георги Самуилов и г-н Румен Чандъров

Уважаеми господа,

Обединени фракции “БУЛТРАС” разбираме напълно ясно създалата се неприятна ситуация около нашия любим клуб, както и проблема с вмешателството на феновете в клубната политика и сме готови да работим по нейното преодоляване. Заставаме с имената си и Ви гарантираме, че събитията от 30.08.2016 г. не са инициирани от определено лице и не са атака срещу Вас. Това бе самоинициатива на обикновени фенове, действията на които са породени не от лоши чувства към вас, а от прекалено насъбралите се напрежение и мъка. Напрежение и мъка, породени от дългото време далеч от своя дом стадион “Христо Ботев” и незадоволителното представяне на клуба в родния елит.

“Жълто-черната” публика винаги е била с горещ темперамент и много емоционална, ние винаги сме обичали на първо място клуба си и винаги сме искали само и единствено неговото добро. Веднъж вече бяхте приветствани с добре дошли и получихте доверието ни. Ако искате да усетите нашата любов с цялата й сила, то довършете това, което обещахте, а именно нашия дом – Колежа. Тогава Ви уверяваме, че цял Пловдив ще ви носи на ръце. Нека не позволяваме на един проблем да попречи на нашата заветна цел. Декларираме готовността си за лична среща с Вас, на която да обсъдим неприятната ситуация и да намерим положителен за всички изход от нея.

С уважение, Обединени фракции “БУЛТРАС”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ