Само в 7DniFutbol.bg

Иво Тонев спасява лиценза на Левски и №9

7 Dni Futbol21.01.2015180

“Левски” получи подкрепа в битката за спасяване на лиценза си. „Сините” получиха добра новина от португалския агент Серджо Лейте, който представлява бившите играчи на тима Кристовао Рамос и Нуно Пинто. Импресариото има да получава солидна сума от ръководството на „Левски”, но е отказал да подаде жалба във ФИФА. Лейте дори реши да помогне на тима и се е ангажирал да намери добър централен нападател.

„Всичко, което „Левски” дължи на моите клиенти, е платено в срок. Проблемът е, че „сините” имат дълг към мен самия. Аз обаче съм добър приятел с Иво Тонев и заради него се съгласих да отложа искането си и да не преча на лицензирането на клуба”, сподели Лейте пред „Меридиан Мач”.

„Ще пробвам да помогна на „Левски”. Имам доста връзки в цяла Европа и в момента търся централен нападател за „сините”. Не знам какви други футболисти търсят, но конкретно за таран съм поел ангажимент да помогна. Към момента обаче нямам готовност за конкретни имена, които да съобщя”, допълни Лейте.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ