Само в 7DniFutbol.bg

Шеф в Локомотив (Пд) захапа Акрапович: Не е нормално да водим подготовка с 32-ма футболисти

7 Dni Futbol29.06.20182850
Септември София Царско Село (9) Наско Сираков, Румен Чандъров, Крушарски, Чавдар Цветков

Спортният директор на Локомотив Пловдив Чавдар Цветков отрече да има конфликт със старши треньора Бруно Акрапович, но е очевидно, че между двамата има известно напрежение. Цветков захапа босненския наставник заради прекалено голямата
бройка играчи и постоянно идващите и отиващи си футболисти на проби.

“Имаме доста хора. И имената не им знам още. Чакаме и други, тук е нещо страшно – 32-ма футболисти са”, сподели спортният директор пред “Тема Спорт”. За отношенията си с Акрапович и дали се е налагало собственикът Христо Крушарски да ги помирява
той каза: “Всичко е наред. Напрежение трябва да има винаги. Такъв е периодът, че се пробват много играчи, но за мен не е нормално да имаме 32-ма човека. Така не може да се изгради гръбнак. С 32-ма човека не се работи. Един по един ще отпадат”, сподели Цветков.

Относно проблемите с лицензите на хората от щаба на Акрапович – треньора на вратарите Здравко Букарица и асистента на босненеца Желимир Такич, той заяви: “Засега си имаме треньор на вратарите – Здравко Букарица. Да, той няма нужния лиценз, но днес (б.а. – вчера) си замина за Сърбия, за да си оправя лични документи. Преди време кара курсове два месеца. Утре (б.а. – днес) се прибира. Каза, че си е взел документ, който му позволява да седи на пейката и през октомври вече ще завърши курсовете”, каза легендата на Славия. Появи се информация, че за поста треньор на вратарите, ако не бъде решен въпросът с Букарица, е обсъждан Витомир Вутов, който наскоро се раздели с Литекс.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ